Lifestyle / Ostalo

Zaplesale male bubamare

Zaplesale male bubamare

Prva večer "Zemlje bez granica" počela je predstavom "Pčelice, pazi" dvojca kazališne družine Don Hihot iz Ivanić-Grada. Pčelica Evica i medo Neven kroz interaktivnu predstavu su malim gledateljima pokazali koliko štetni mobiteli mogu biti za šumu i njezine stanovnike.

Potom je počela "Bubamarina noć". Svi roditelji i djeca koji su došli u crvenim majicama dobili su pripadajuće crne točke, a djeca su još opremljena bubamarinim krilima i kapicama. Plesni klub "Broadway" u tri je nastupa pokazao svoje umijeće, a da su marljivo radili na svojoj koreografiji pokazala je i baletna igraonica "Početnica" Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića. Prisutne je najviše oduševio nastup sastava "Meritas", nakon kojega su se roditelji i djeca s lučicama zaputili u procesiju prema Hotelu Osijek i natrag do livade kod Bijele lađe.

Danas se od 10.30 do 13.30 sati u kinu Urania prikazuju najpoznatije Andersonove bajke, a igraonica za predškolce održava se od 17 do 19 sati. U 20.30 sati održat će se akrobatski performans "Most koji pleše" te plesni performans "Voda" kod pješačkog mosta, a u 21 sat na livadi kod nekadašnje Bijele lađe koncert "Drvoreda".

bubamara495

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


POGLEDAJTE:Tajne "Zemlje bez granica" + program

VIDEO:



TEKST: M.Radić (Glas Slavonije)  
FOTO: Zemlja bez granica


Izdvojeno

Reci što misliš!