Lifestyle / Ostalo

2.000 bikera na Zelenom otoku

2.000 bikera na Zelenom otoku

Slijevali su se bikeri iz raznih krajeva Hrvatske i inozemstva još od sredine proteklog tjedna prema Batini, gdje je u organizaciji mjesnog MC Island pirates organiziran 11. batinski Bikers weekend.

Na Zelenom otoku, jedinom baranjskom izletištu i vikend-naselju na samoj dunavskoj obali, podignut je kamp, gdje su se brojni ljubitelji velikih brzina i adrenalinskih uzbuđenja odmarali od brojnih, samo za motorijade karakterističnih sadržaja, čiji su vrhunac bili koncerti brojnih bendova. Cijelim je područjem dominirao ogromni šator te u neposrednoj blizini postavljen stage, na kojem su se mijenjali By Division, Mr. Slave, Novi val, posebno pohvaljeni daruvarski rockeri iz Cat pawsa, potom Wasted generation, Nihil chips, The Garden, Bond Jovi (tribute band) i Invader, te na kraju Psihomodo pop.

Izostao je ove godine motoshow na obližnjem poljoprivrednom aerodromu u Mirkovcu, ali su zato bikeri "prokrstali" Batinom te posjetili spomen-kompleks Batinske bitke, gdje ih je dočekalo hladno pivsko osvježenje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Zadovoljni smo odzivom koji je bio na prošlogodišnjoj razini, dakle više od 2.000 bikera i ostalih gostiju koji su došli pogledati motore, poslušati koncerte i družiti se - kaže Tomas Takač, jedan od "otočkih pirata", koji je s manjim društvom prije 12 godina sudjelovao na malom zelenootočkom bikerskom druženju koje je preraslo u respektabilnu manifestaciju, nezaobilazno odredište velikog broja domaćih i inozemnih bikera.

Bikere je poslužilo i vrijeme budući da su se vratile prave ljetne temperature, pa je dio gostiju osvježenje potražio u obližnjem Dunavu. U sjećanju će im ostati i standardni striptiz budući da se "teti" na stageu, na zadovoljstvo ljepšeg spola, pridružio jedan golišavi gost.

[important title="Puklo" 3.000 litara Osječkog]Premda se tih dana popilo približno 3.000 litara Osječkog piva (čemu valja dodati i ostale "osvježavajuće" napitke), većih problema nije bilo, a većina sudionika, između ostalog i zbog odlične organizacije, najavila je novi dolazak za godinu dana.[/important]

TEKST: Ivica GETTO (Glas Slavonije)  
FOTO: SiB.hr arhiva  


Izdvojeno

Reci što misliš!