Lifestyle / Ostalo

Portoš ponovo časti besplatnim shoppingom

Portoš ponovo časti besplatnim shoppingom

Saznajemo da je omiljena maskota Portoš ovaj vikend ponovno u akciji. Princip je isti kao i svaki puta do sada… Portoš šeta Portanovom i časti shoppingom nasumično odabrane kupce na blagajnama trgovina! I to je to!

Samo morate imate sreće da u mnoštvu odabere baš vas! Znači, ako idete ovih dana u Portanovu, a trebali bi, nemojte se iznenaditi ako baš vas Portoš potapše po ramenu taman kada budete vadili novčanik da platite račun. Ako se to dogodi, ništa ne brinite – Portoš plaća umjesto vas! I tako 25 puta samo ovaj vikend! Zaista se isplati doći!

Dodatno, ne zaboravite da vas ovaj vikend čeka i Bolnica za medvjediće, interaktivna igra za najmlađe kroz koju će mališani pobijediti strah od liječnika te učiti o važnosti zdravlja. Studentima medicine bit će povjerena uloga liječnika, a djeci uloga roditelja njihovih bolesnih medvjedića. Dovedite svoje mališane i njihove plišance u Portanovu u subotu 25. svibnja od 16 do 19 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U isto vrijeme, u subotu 25. svibnja od 16 do 19 sati, na 2. katu održat će se još jedna redovna akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Portanovi.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!