Događanja / Istaknuta

Nadbijskupijski susret mladih u Vinkovcima

Nadbijskupijski susret mladih u Vinkovcima

Ured za pastoral mladih Đakovačko-osječke nadbiskupije organizira trinaesti po redu Nadbiskupijski susret mladih u subotu, 25. svibnja, u Vinkovcima u sportskoj dvorani Ekonomske i trgovačke škole “Ivan Domac”.

Program počinje okupljanjem sudionika od 9.00-10.00 sati, nastavlja se predavanjem fra Maria Knezovića koji dolazi iz Mostara u Vinkovce kako bi progovorio o temi sažetoj u geslu susreta: Ne boj se! Samo vjeruj! Nakon predavanja slijedi skupno animiranje u kojem sudjeluju svi mladi gdje će imati priliku upoznati se međusobno, tijekom pauze mladima će se na izložbenim štandovima predstaviti 12 katoličkih udruga koje se uglavnom bave humanitarnim radom.

Nakon pauze, od 15 sati, slijedi Dijalog s pastirima kada će mons. Đuro Hranić i mons. Ivan Ćurić odgovarati na pitanja koja su mladi slali Uredu za mlade putem maila i Facebooka. Program u dvorani završava svetom misom koja će biti od 16.30 do 17.30 sati. Zatim se odlazi na Trg bana Josipa Šokčevića gdje u 18.00 sati počinje koncert duhovne glazbe na kojem nastupaju Duhos bend i Stjepan Lach, a pozvani su svi, ne samo sudionici susreta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nastavku pogledajte za himnu susreta koju je napisao i uglazbio vlč. Mario Brkić, a mladi naše nadbiskupije sudjelovali su izradi spota, od volontera statista do snimanja i montaže.
 

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!