Događanja / Istaknuta

Festival cvijeća ovog vikenda u Osijeku

Festival cvijeća ovog vikenda u Osijeku

Osječki "Festival cvijeća" održat će se u subotu i nedjelju 11. i 12. svibnja 2019. na prostoru Parka kralja Stjepana Držislava u neposrednoj blizini južnog ulaza u stari grad Tvrđu i Doma hrvatske vojske.

Osječanima je ovaj park poznat i pod nazivom "trg kod Školjke" jer se u njemu nalazi zanimljiva građevina - pozornica u obliku školjke koja će na festivalu cvijeća poslužiti kao mjesto središnjih popratnih, stručnih i zabavnih događanja.

Neka od događanja uz Festival cvijeća Osijek 2019. su: turistički obilasci parkova, interaktivni turistički obilasci parkova s potragom za blagom, izložba fotografija vezanih uz festivale cvijeća, koncerti klasične i zabavne glazbe, revija cvijeća, cvjetni kuharski show i još mnogo toga.

LOGO%20festival%20cvijeca%20OS%20-%20pla

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Redovan termin festivala cvijeća je drugog vikenda u mjesecu svibnju, a uključuće i sajam cvijeća, cvijetnih i povrtnih presadnica, vrtne opreme i drugih potrepština koje će zadovoljiti svakog vrtlara.

Uz sajam koji se održava uokolo osječkog starog grada Tvrđe, možete posjetiti razne druge sadržaje poput koncerata, izložbi i kazališno-plesnih izvedbi na temu cvijeća i biljaka.

Zbog termina održavanja uz omiljeni blagdan svih majki i njihove djece, Majčin dan, iz velike ponude živog i rezanog cvijeća sajam je prilika da pomno odaberete i najljepši poklon.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!