Događanja / Istaknuta

Zabavan vikend za mališane u Portanovi

Zabavan vikend za mališane u Portanovi

Lego kocke već su odavno prestale biti samo igračke i postale predmet obožavanja u cijelom svijetu. Omogućuju izgradnju različitih figura i modela te na taj način razvijaju kreativni proces kod djeteta, a što je najbolje – djeca ih obožavaju!

Zato dovedite svoje najmlađe u subotu, 27. travnja od 16 do 19 sati u Portanovu na zabavnu dječju kreativnu radionicu s Legićima! Informatički klub Osijek, Robotički klub Osijek i Zajednica tehničke kulture grada Osijeka već godinama održavaju ovakve Lego radionice za djecu, a sada su se odlučili napraviti isto u suradnji s Portanovom u koju u subotu stiže preko 100 različitih lego kompleta i na desetke kilograma lego kocaka u "rinfuzi". Mali legići će ovu radionicu obožavati!

A u nedjelju 28. travnja u 11 sati na scenu u Portanovi stupa Dječje kazalište Branka Mihaljevića iz Osijeka sa svojom predstavom Anica i Danica. Jedna od najgledanijih predstava donosi priču o dvije sestre blizanke koje su naizgled potpuno jednake, ali sasvim različite naravi što stvara mnoge komične situacije. Djeco i roditelji… kazalište vas zove, i to u Portanovu!

Anica i Dancia

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iskoriste ovaj vikend i za predpraznični shopping jer u srijedu 1. svibnja Portanova neće raditi. Izuzetak je jednino 2. kat, takozvani kat zabave koji će raditi po prilagođenom radnom vremenu.

Zbog neradnog dana pomiče se i Portastična srijeda koja će se, iznimno ovaj mjesec, održati druge srijede u mjesecu i to 8. svibnja.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!