Lifestyle / Ostalo

Mate Janković kuha, a Mango otvara svoja vrata u Portanovi

Mate Janković kuha, a Mango otvara svoja vrata u Portanovi

U subotu, 20. travnja, već od 10 sati započinje popularna Ledo kuhaona gdje će poznati chef Mate Janković pripremati razna jela s Ledo proizvodima prema posebnim Ledo receptima.

Ledo kuhaona će se održati na prvom katu Portanove, ispred Mullera i trajat će do 14:30 sati. Chef Mate Jaković otkrit će brojne zanimljivosti i kulinarske trikove za pripremu brzih i jednostavnih jela od smrznute Ledo ribe, povrća i tijesta. Slavnom chefu će se od 11:30 u kuhanju pridružiti i poznata TV voditeljica Doris Pinčić Rogoznica. Najbolje od svega je što će posjetitelji sva jela moći i isprobati, a kažu bit će dovoljno za sve. Na Ledo kuhaoni gostovat će i poznati hrvatski gastro blogeri te influenceri.

Iskoristite subotu i za posljednje pripreme za predstojeći blagdan. Trgovine u Portanovi pripremile su bogatu ponudu i prigodne akcije i popuste za blagdansku kupovinu što će vam ovaj zadatak sigurno učiniti bržim i jednostavnijim.

mango

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mango stiže u Portanovu - otvorenje u petak

Mango koncept Osječankama već je odavno poznat! Međutim, ovaj jedinstveni spoj kvalitete proizvoda, jedinstvenog dizajna i imidža branda od sutra (petak 19. travnja) mogu pronaći i u Portanovi!

Odijevati mladu, modernu i urbanu ženu za njezine dnevne potrebe formula je koju je Mango uvijek analizirao, prilagođavao i primjenjivao u svim zemljama u kojima je prisutan. U Mango trgovini u Portanovi od danas kupujte uz veliki izbor modernih i povoljnih krojeva.

Mango potražite na prizemlju Portanove, uz C&A.

Iskoristite ovu subotu i za posljednje pripreme za predstojeći blagdan. Trgovine u Portanovi pripremile su bogatu ponudu i prigodne akcije i popuste za blagdansku kupovinu što će vam ovaj zadatak sigurno učiniti bržim i jednostavnijim.

I ne zaboravite, na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak trgovine u Portanove ne rade. Drugi kat, odnosno kat zabave kako ga se od milja zove – radit će prema prilagođenom radnom vremenu. Više potražite na www.portanova.hr

Promo članak

   

    


Izdvojeno

Reci što misliš!