Lifestyle / Ostalo

GPP-ov USKRSNI TRAMVAJ ponovno vozi ulicama grada Osijeka

GPP-ov USKRSNI TRAMVAJ ponovno vozi ulicama grada Osijeka

Gradski prijevoz putnika i ove će  godine, u okviru projekta Uskrsni tramvaj, svojim korisnicima ponovno ponuditi jedinstvenu uslugu prijevoza u prigodno uređenom tramvaju.

Zajednički projekt Gradskog prijevoza putnika Osijek i tvrtke Unikom – Uskrsni tramvaj, namijenjen je prije svega najmlađim stanovnicima grada Osijeka, ali i regije, te je i ove godine organiziran pod sloganom „Ulovi Uskrsni tramvaj“.

Naime, ova jedinstvena usluga prijevoza i ove će godine biti ponuđena kroz tjedan dana i to od 15. do 22. travnja, a naš osječki tramvaj, prekrasno ukrašen proljetnim ukrasima, pisanicama, zečićima i kokama,  vozit će na tramvajskoj liniji broj 1, između redovitih voznih redova. Naši će ga sugrađani, ali i turisti koji se u blagdansko vrijeme nađu u Osijeku, moći „loviti“ svakoga dana Velikoga tjedna, u prijepodnevnim i poslijepodnevnim terminima na svim stajalištima navedene llinije. Raspored vožnje objavljen je na internetskim stranicama GPP-a, na društvenim mrežama, ali i na svakom frekventnijem stajalištu tramvajske linije broj 1.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na Veliku subotu, Uskrsni će tramvaj tradicionalno biti dio manifestacije „Najveće uskrsno gnijezdo“, te će, kao i svih proteklih godina, sadržajno biti obogaćen glumačkom predstavom i animacijom. Ovoga će dana tvrtka UNIKOM biti sponzor „Potrage za pisanicama“, koje će imati poseban sadržaj, a to je obiteljska ulaznica za tradicionalno dječje događanje, koje se organizira u osječkom ZOO vrtu na Uskrsni ponedjeljak.

Iz GPP-a i Unikoma upućuju poziv djeci grada i regije, na zajedničko druženje i ludu zabavu u Uskrsnom tramvaju, a poseban ugođaj osigurat će i travnata podloga postavljena po cijeloj površini tramvaja.

Ulaznica za Uskrsni tramvaj stoji 13 kn, kupuje se u tramvaju, a svako djete čekaju i prigodni poklončići:
• kinder jaje
• ledeni čaj
• dječja ulaznica za ZOO vrt

   


Izdvojeno

Reci što misliš!