Lifestyle / Ostalo

Legići za legiće u Portanovi

Legići za legiće u Portanovi

Lego kocke već su odavno prestale biti samo igračke i postale predmet obožavanja u cijelom svijetu. Omogućuju izgradnju različitih figura i modela te na taj način razvijaju kreativni proces kod djeteta, a što je najbolje – djeca ih obožavaju!

Zato dovedite svoje najmlađe u subotu, 30. ožujka od 16 sati u Portanovu na zabavnu dječju kreativnu radionicu s Legićima! Informatički klub Osijek, Robotički klub Osijek i Zajednica tehničke kulture grada Osijeka već godinama održavaju ovakve Lego radionice za djecu, a sada su se odlučili napraviti isto u suradnji s Portanovom u koju u subotu stiže preko 100 različitih lego kompleta i na desetke kilograma lego kocaka u "rinfuzi". Mali legići  će ovu radionicu obožavati!

portanova2803 1

A i veliki će dobro proći ovaj vikend u Portanovi! Proljeće je zavladalo izlozima i policama trgovina, kombinacije su neodoljive, cijene odlične… znači odličan shopping u Portanovi ovaj vikend je zagarantiran!

portanova2803 2

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodatno, saznajemo da se sutra nakon što je kraće vrijeme zbog renoviranja bila zatvorena - ponovno otvara Lisca na prvom katu Portanove, baš kao što je nedavno svoja vrata ponovno otvorio i novouređeni Mass. Novost je i novi domaći brand sunčanih naočala, Nicole Marie koji nudi visoku estetiku uz vrlo pristupačne cijene i sigurno će vas očarati na prvu! Za oko nam je zapeo i izlog koji najavljuje skoro otvorenje branda Mango u Portanovi!

  


Izdvojeno

Reci što misliš!