Lifestyle / Ostalo

Portastična srijeda – shopping s popustima svake prve srijede u mjesecu – u Portanovi

Portastična srijeda – shopping s popustima svake prve srijede u mjesecu – u Portanovi

Sunčani dani su konačno pred vratima i sada je pravo vrijeme za posjetiti Portanovu, a još i bolje ako to učinite danas jer je danas Portastična srijeda koja donosi odlične popuste i nevjerojatne pogodnosti na svakom koraku.



Ciciban, Office shoes i women'secret su pripremili popuste od 30%, a isti toliki popust dobit ćete u Argentumu na cijeli asortiman zlata i u PittaRossu na drugi par sportske obuće.

Mobilmedia koja se nedavno sa prizemlja preselila na 1. kat Portanove na odabrane Samsung perilice rublja i hladnjake poklanja 500 kuna popusta i 5 godina garancije. 20% popusta na sve očekuje vas u Hervisu, Shoosteru, Lisci i specijaliziranoj trgovini za kućne ljubimce Pet Home koja se nalazi na prizemlju Portanove kod Hrvatske Pošte. 20% popusta i to na novu kolekciju pripremili su i Adidas, Galileo, Ferivi, Shooster i drugi.

Do 480 kuna možete uštedjeti na uređaj uz mobilne tarife u A1, a do čak 720 kuna na Samsung uređaje u Tele2.

U dm-u vas očekuje 15% za kupovinu iznad 200 kuna, u Mülleru 20% popusta na cjelokupan NIVEA asortiman, a u Pink Pandi 15% popusta na brandove Revolution, I heart i Revolution Pro.

Ako se želite zabaviti, samo ovu Portastičnu srijedu u GBowlingu iskoristite 50% popusta na kuglanje ili se u podzemnoj garaži u Karting klubu Kartos provozajte uz također 50% niže cijene. Ne zaboravite da je danas i Moja Cinestar srijeda te u kino možete ići za 22 kune.

Sve popuste je zaista teško nabrojati pa vas za točnu informaciju koji vas sve popusti očekuju samo ove Portastične srijede pozivamo da potražite na www.portanova.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!