Lifestyle / Ostalo

Drugo noćno kupanje uz DJ Omkea

Drugo noćno kupanje uz DJ Omkea

Nakon uspješnog prvog noćnog kupanja, dolazi nam i drugo i to još bolje i atraktivnije. Lokacija je ista, a što vas sve očekuje pogledajte u nastavku.

Nakon nekoliko kišnih i hladnijih dana, ljeto se vraća u grad, a mnogi će spas od ljetnih vrućina tražiti na brojnim kupalištima u Slavoniji i Baranji, a omiljeno mjesto u Osijeku zasigurnoće biti  popularna Kopika.

Ove godine po prvi puta, Osječani se po prvi puta mogu  kupati i noću. Naime, nakon uspješnog prvog noćnog kupanja, uprava gradske tvrtke Športski objekti, odlučila je nastaviti s ovakvom vrstom događanja. Razlog tomu su odlične rekacije posjetitelja kao i zadovoljstvo ponašanjem svih priusutnih.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Drugo noćno kupanje održati će se tako ovoga četvrtka, 04. kolovoza, a već 06. kolovoza (subota) biti će održano i treće noćno kupanje na mješovitom bazenu. Kupanje će biti moguće u vremenu od 21 do 01 sati, a cijena ulaza je i ovoga puta simboličnih 5 kuna kako bi se pokrili troškovi održavanja i zaštitara.

1d9d0b96be9303eef5f8643e38edd154.jpg

Posjetitelje će u četvrtak (Biker i Osječko party) zabavljati DJ Ivan, a u subotu (Burn party) DJ Omke (Omer) Ovoga puta razglas će biti dodatno pojačan, a kako bi ugođaj bio što bolji osiguran je i dodatni light show te veći broj osoblja i točionika kako se ne bi stvarale gužve.

Dodajmo ovome kako će u funkciji biti i tobogan (10 kn za 5 vožnji), ali i da u SO napominju kako je kupanje i dalje na vlastitu odgovornost.

Kako Kopika izgleda tijekom dana pogledajte OVDJE.

POGLEDAJTE: Galerija - PRVO NOĆNO KUPANJE NA KOPIKI

POGLEDAJTE: KOPIKA kao ZRĆE

Priključite se i Facebook događaju, a pozovite i svoje prijatelje.

Tekst: T.M./SiB.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!