Portanova vas voli!

Portanova vas voli!

Mi vas volimo 2 2019

Portanova vas voli… i zato vas svakom prilikom daruje, a kad se približava dan zaljubljenih – daruje vas još i više.

Portanova voli sve svoje posjetitelje, ali najmlađe možda ipak nekako najviše, pa im je i ovaj vikend pripremila odličnu zabavu. U nedjelju, 10. veljače u goste je pozvala Dječje kazalište Branka Mihaljevića iz Osijeka da potpuno besplatno u Portanovi izvedu još jednu prekrasnu dječju predstavu. Priča je to o malom jazavčaru Tobiji koji je nezadovoljan svojim izgledom i htio bi biti drukčiji. Hoće li uspjeti u svom naumu ili će ipak shvatiti da je najbolje biti ono što jesi pogledajte u Portanovi u nedjelju, 10. veljače u 11 sati.

Svake godine, već osmu godinu za redom, udruga Veliko srce malom srcu uz pomoć ljudi velikog srca uspijeva diljem Hrvatske organizirati Festival srca u Svjetskom tjednu prirođenih srčanih grešaka u djece koji se obilježava od 7. do 14. veljače. U nedjelju 10. veljače od 15 sati u Portanovi održat će se hvalevrijedna manifestacija na kojoj će nastupiti Osječki zumbići, Plesni klub KIK, Zumba kids i, na radost svih malih posjetitelja, zabavni mađioničar.  

Tobija

A ususret Valentinovu, danu zaljubljenih Portanova će pokazati da voli i one nešto starije. Sljedeći tjedan započinje novo darivanje na Facebook stranici Portanove pod nazivom „Mi vas volimo“. U suradnji sa Müllerom Portanova je pripremila vrijedne poklon pakete koji će razveseliti baš svakoga. Da biste saznali kako do nagrada pratite Facebook profil i web stranicu Portanove.

A kad smo već kod ljubavi i darova – pripremite se na vrijeme i odaberite svojim voljenima najbolji poklon za Valentinovo tako što ćete se već ovaj vikend uputiti u Portanovu u potragu za darovima. Zašto već sada!? Zato što sniženja još uvijek traju i dapače, penju se do vrtoglavih 70%.

  
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja