Lifestyle / Ostalo

Prvo noćno kupanje na Kopiki uz DJ Omera

Prvo noćno kupanje na Kopiki uz DJ Omera

 

Ove godine po prvi puta, Osječani će se moći kupati i noću. Naime, uprava gradske tvrtke Športski objekti, odlučila je organizirati prvo noćno kupanje nakon 37 godina postojanja Kopike. Naziv je prigodan "Prvo noćno kupanje na Kopiki", a datum održavanja je 14. srpnja (četvrtak) na mješovitom bazenu. Kupanje će biti moguće u vremenu od 21 do 01 sati, a cijena ulaza je simboličnih 5 kuna kako bi se pokrili troškovi održavanja i zaštitara.

Posjetitelje će zabavljati DJ Omer, a od pića izdvajamo Burn-vodku za 10 kuna. U sporstkim objektima apeliraju na odgovorno ponašanje posjetitelja:

- Željeli smo uvesti novi sadržaj za mlade, a hoće li ovo postati tradicija ovisi o samim posjetiteljima. Piće će se točiti u plastičnim čašama kako ne bi došlo do razbijanja, što bi nam otežalo čišćenje i pripremu za slijedeći dan. Stoga još jednom apeliram na odgovorno ponašanje, jer je to u interesu svih" - rekao je direktor Sportskih objekata Zvonko Ibriks.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodajmo ovome kako će u funkciji biti i tobogan, ali i da u SO napominju kako je kupanje i dalje na vlastitu odgovornost.

Novi je to sadržaj u Osijeku i za očekivati je kako će privući veliki broj mladih ljudi željnih ovakvoga tipa zabave.

Kako Kopika izgleda tijekom dana pogledajte OVDJE.

Priključite se i Facebook događaju, a pozovite i svoje prijatelje.

Tekst: T.M./SiB.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!