Lifestyle / Ostalo

Božićni vikend na Adventu u Parku

Božićni vikend na Adventu u Parku

Još sitno odbrojavamo do najugodnijeg blagdana u godini. Datumi na kalendaru su iskrižani, a Sam u kući se već odavno vrti na televizijskom programu. Stiže nam Božić!

Nakon subotnjeg jutarnjeg šopinga večer provedite uz Gustafe, a u nedjelju vas čeka popularna Zsa Zsa nakon čijeg koncerta vam tekstovi njezinih hitova neće silaziti s usana. Badnjak na Adventu počinje u 19 sati tradicionalnim Božićnim koncertom Valeri&Toth, a završava u ponoć svirkom DJ Noisy Boya.

Osim glazbenog programa Advent nudi i umjetničko-kreativni program, a petak, subotu i nedjelju možete provesti u božićnom tramvaju u kojem imamo malu improviziranu poštu. Svoje božićne čestitke i pisma donesite u tramvaj, a ekipa Adventa će se potruditi da vaša pisma i čestitke stignu do Sjevernog pola. Čeka vas i malo božićno kazalište te radionica izrade božićnih čestitki - sve to od 17 do 20 sati na Adventu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Upravo smo završili telefonski razgovor s Djedicom koji kaže kako će svoje sanjke dovesti na Advent u Parku u subotu u 19 sati. Još mu je nekoliko sitnica ostalo za obaviti, a poziva vas da u svoje rokovnike upišete vrijeme i mjesto druženja s njim. Stiže nam Djed Mraz!

Provedite božićni vikend s najmilijima na Adventu u Parku.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!