Lifestyle / Ostalo

Svirači, fenjeri, radionice i fina klopa na Adventu u Parku

Svirači, fenjeri, radionice i fina klopa na Adventu u Parku

Vikend koji se očekuje svakog Adventa je onaj vikend u kojemu će padati snijeg. Nadamo se da promjena vremena neće iznenaditi one koji znaju da je mjesec prosinac te da nećemo izgubiti povjerenje u prognostičare koji najavljuju snijeg. Idemo na grudanje i sviranje! 



Na Advent u Parku stižu nam ulični svirači i Lege, čeka nas Gastro vikend uz Ravlić ali i zanimljiva bezglutenska ponuda proizvoda koje priprema CeliVita. Na Adventu se vole sarmice, čvarci i slani i slatki bezglutenski proizvodi.

GALERIJA: Započela adventska čarolija u parku

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

FOTO Osječani uživaju u čarima Adventa u parku

GALERIJA: Belfast Food rasplesao Osječane na Adventu u parku

GALERIJA: Coca-Colin blagdanski kamion i Fluentesi na Adventu u parku

GALERIJA: Zumbići i stotine prijatelja na Adventu u parku
 
U petak, 14. prosinca od 20 sati Tamburaški sastav „Lege“ privest će ovaj adventski tjedan kraju. Subota u 20 sati rezervirana je za Scifidelity orchestra, a radno vrijeme Adventa je od 16 do 23 sata. U subotu i nedjelju čekaju vas fenjeri Udruge Svjetlost koji će dodatno obogatiti ambijent Adventa, a u nedjelju od 17 sati možete sudjelovati i u besplatnoj radionici izrade božićnih ukrasa u tramvaju kraj velike kupole na Adventu .
 
Ovoga vikenda vraćaju nam se i pećice koje će nas grijati dok u nedjelju budemo palili i treću adventsku svijeću u društvu Duhosa u 17 sati. Nakon svijeće, klopice i slastica nedjelja navečer rezervirana je za rock sastav Kit Karson u 20 sati.
 
Fotkice, storije i selfije možete nesmetano objavljivati na svojim društvenim kanalima tijekom posjeta Adventu jer smo za vas osigurali besplatan hot spot s brzim internetom na cijelom Adventu i na klizalištu. Besplatni internet dio je projekta mladog osječkog inovatora Valenta Turkovića, a sve uz potporu Grada Osijeka.  
 


Izdvojeno

Reci što misliš!