Lifestyle / Ostalo

Kandžija izdao novi album

Kandžija izdao novi album

Dvije godine nakon debija ''Narodnjaci'', Kandžija ima novi album nazvan "Koktel od rakije".

Uz već poznate hitove ''Kriza'' i ''Desno'', tu je i 16 novih pjesama, a naziv 'koktel' najprimjereniji je naziv za miks različitih stilova i žanrova na novom albumu u kojem se svaka pjesma doslovno preljeva u drugu te svi od 18 sastojaka redom čine jedinstvenu koktel kombinaciju. Iako ta vrsta povezivanja pjesama tematski instrumentalno u svijetu već postoji, u ovom slucaju radi se o tekstualnom miksu, svojevrsnom eksperimentu i to je prvi puta da je hip hop album rađen po toj koncepciji.

Gosti su Kandžijina desna ruka; njegov bek MC Tox, najtalentiraniji mladi MC u nas, te gospođe iz ''Ipš Semeljci'' koje su pomogle na uvodu albuma.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Napredak u odnosu na prvi album i više je nego očit, kako tekstualno tako i produkcijski, a produkcija iliti destiliranje kako Kandžija kaze, na vrhunskoj je razini, uz kombiniranje sempliranja i svirke, a na tome su radili njegovi bliski suradnici: Toza, Koolade, Dirty Hairy, Sett i Phezz.
''Koktel od rakije'' je sniman i mixan u Morris studiu u Zagrebu od strane Mire Vidovića, dok je mastering odradio Jay Franco iz Sterling sound studija u New Yorku, sto je vjerojatno najbolji studio na svijetu za mastering u kojem su nekada radili Beatlesi, Bob Marley, a danas Lady Gaga.
Za odličan omot je zalužna dizajnerska ekipa Stožer.

Pjesme kao što su ''Koktel od rakije'', ''Šapću'', ''Po noći'', ''Od smijeha'', ''Big brader'', ''Mali mržnja'', ''Puška'', ''Svemir'' čine posebnu priču kakvu odavno nismo čuli na ovim prostorima.
Oni koji su probali oduševili su se, zato vam i mi preporučamo - probajte ''Koktel od rakije''!

''Koktel od rakije'' od danas možete preuzeti na www.dallasmusicshop.com kao pojedinačni mp3 ili kompletan album, ili naručite svoj primjerak cd-a !

Kandžiju uživo pogledajte:
10.7. Novi Sad (Exit festival - Fusion stage)
14.7. Dubrovnik (Orlando)
19.8. Osijek (Pannonian challenge)
25.8. Varaždin (Špancirfest)

 


Izdvojeno

Reci što misliš!