Lifestyle / Ostalo

Avenue Mall: Etno večeri

Avenue Mall: Etno večeri

Trodnevni glazbeni doživljaj uz gastro ponudu, degustacije eko-etno proizvoda i besplatne koncerte.

AVENUE MALL OSIJEK sljedećeg vikenda prestavlja nešto potpuno drugačije zato ne propustite zabavu koju još niste doživjeli. Poklanjamo vam pregršt dobre zabave i zanimljivosti uz tri različite tematske večeri gdje će te moći osjetiti čari makedonskog, slavonskog i dalmatinskog podneblja. Probudite dobro rasploženje u sebi, dodite na novu osječku promenadu i s nama putujte kroz ljeto! Očekuju vas besplatni koncerti, kupovina uz vrtoglave popuste, a mi častimo večerom.

Dobar vikend u odličnom raspoloženju započinje u četvrtak, 14.07. kada će za dobru atmosferu biti zadužen Kočani orkestar, poznat kao najveća makedonska atrakcija! Uživat ćete uz vrsne glazbenike koji uspješno povezuju tradicionalnu makedonsku glazbu s modernim glazbenim naglaskom na funky jazz s čime osvajaju titulu najcjenjenijih makedonskih glazbenih sastava u svijetu. Uspješnu suradnju ostvarili su s popularnim Cubismom, a veliki hit u suradnji s Lukom Nižetićem pod nazivom „Kad zasvira orkestar" osvaja sve top ljestivce. Druge su oduševili zato dodite i upoznajte najbolje makedonske trubače.

am_orkestar495

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U petak, 15.7. doživite najljepše zvuke Slavonije uz tamburaški sastav Ravnica. Uživajte uz tamburašku glazbu u izvedbi benda koji dolazi iz srca Slavonije.

ravnica495

Splitska klapa Iskon, u subotu 16.07. donosi ugođaj mediterana uz zvuke klapske glazbe. Doživite ljetne mediteranske večeri uz dalmatinske note i okus mora. Opustite se, guštajte i doživite mirise Jadrana na ljetnoj terasi Avenue mall Osijek.

iskon495

Potpuni doživljaj ovim glazbenim ljetnim poslasticama, Avenue Mall Etno večeri upotpunit će i degustacije eko-etno proizvoda i nezaobilazna specijalna gasto ponuda prilagođenu svakoj od tematskih večeri, mirisima i okusima makedonske, slavonske i dalmatinske kuhinje.

Avenue Mall uz besplatne kocncerte sva tri dana, svoje kupce od 11.-16-7- časti besplatnom konzumacijom jela iz specijalne gastro ponude! Shoppingirajte cijeli tjedan, jer svaku kupovinu u minimalnom iznosu od 50kn nagrađujemo kuponom za konzumaciju tijekom trajanja Avenue Mall etno večeri! Programi na ljetnoj terasi počinju u 18 sati, a koncerti u 21.30.

Od 14.-16.7., koncertno radno vrijeme svih ugostiteljskih i trgovačkih objekata je do 22h. Još jedan mali podsjetnik svim ljubiteljima zabave i shoppinga- u tijeku su ljetna sniženja do 70%. Izborite se za najbolje komade, dođite u Avenue Mall Osijek!

Ljeto kao nikada do sada...

Avenue Mall Osijek
Moja nova pomenada


Izdvojeno

Reci što misliš!