Pale sam na svijetu, modno savjetovanje i odličan shopping ovaj vikend u Portanovi

Pale sam na svijetu, modno savjetovanje i odličan shopping ovaj vikend u Portanovi

portanova0811 1

U petak 9. studenog, od 16 do 20 sati u prodavaonici Borovo održat će se besplatno modno savjetovanje sa stilisticom ALmom Premeri Zoko i modni party samo za žene! Ako tome dodamo još i besplatni make up za posjetiteljice, spremnih 50 beauty poklona i neodoljive popuste, dobivamo event koji nikako ne želite propustiti!

U subotu 10. studenog od 10 do 13 sati u prizemlju Portanove u organizaciji Društva za zaštitu od dijabetesa Osijek obilježit će se Svjetski dan oboljelih od šećerne bolesti i to vađenjem i mjerenjem šećera u krvi, mjerenjem krvnog tlaka te davanjem savjeta svim posjetiteljima Portanove koji žele provjeriti svoje zdravlje.

U nedjelju 11. studenog u 11 sati na zadovoljstvo svih mališana i njihovih roditelja, u Portanovu ponovno stiže Dječje kazalište iz Osijeka kako bi potpuno besplatno odigralo priču o slavnom Paletu koji je ostao sam na svijetu. Dovedite svoje mališane ovu nedjelju u Portanovu i uživajte zajedno s njim u odličnoj interpretaciji ove svevremenske priče.


Ako ovo nije dovoljno za dolazak u Portanovu, podsjećamo vas na odličnu ponudu jesensko-zimskih kolekcija i međusezonske popuste koji su sveprisutni u trgovinama i koje treba iskoristiti!

Vidimo se za vikend u Portanovi!

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Srijeda

Četvrtak

Petak