Lifestyle / Ostalo

Mladi sudionik Zvjezdica u pohodu na glazbenu karijeru

Mladi sudionik Zvjezdica u pohodu na glazbenu karijeru

Karlo Vulić, mladi je talentirani glazbenik koji živi u Našicama. Prvu glazbenu poduku dobio je od svoje majke Mirjane Šutalo Vulić, vrlo cijenjene profesorice glazbe, a proteklih dana snimio je svoj prvi video spot.

Gitaru je počeo svirati sa sedam godina kada upisuje Glazbenu školu Kontesa Dora Našice te tamo stječe korisno iskustvo nastupa pred publikom. Ostvario je niz uspješnih nastupa pjevajući i svirajući gitaru.

Nakon uspješno završene glazbene škole, sa četrnaest godina sudjelovao je na natjecanju "RTL-ove Zvjezdice" koje mu je otvorilo neke nove vidike.

Osim s glazbom, od malih nogu bavi se i sportom, trenira tenis, rukomet, odbojku na pijesku i nogomet. Jako ga zanima sportsko novinarstvo i znanost.

Prošle godine sudjelovao je na Državnom sportskom natjecanju u Poreču u ulozi novinara. Također, sudjelovao je u tri ljetne škole znanosti u Višnjanu gdje je radio na istraživačkim projektima iz područja biologije i kemije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Pjevanje i nastupi me jako vesele i oslobađaju svih trenutnih briga jer kad se popnem na pozornicu, pokušam prenijeti svoju i emociju pjesme te na kraju dobijem pljesak, znam da sam napravio nešto dobro. Na pjevanje zabavne glazbe me potaknuo moj otac, a prva pjesma koju sam naučio bila je Hallelujah Leonarda Cohena."

"Sudjelovanje na „RTL-ovim Zvjezdicama“ otvorilo mi je neke nove vidike i upravo to mi je jedna od najljepših uspomena u mojih 17 godina. Saznao sam kako je nastupati pred kamerama i žirijem te koliko je stvari bitno da bi se uspjelo doći do kraja."

"Jako volim putovati, upoznavati nove ljude i kulture, to me zaista ispunjava. S obitelji  sam često putovao po Europi i vidio puno lijepih gradova. Ljetos sam bio u Engleskoj u kampu gdje sam i promovirao pjesmu, a reakcije su bile vrlo pozitivne pa se nadam da će tako biti i ovdje kod kuće," zaključuje Karlo.

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!