Lifestyle / Ostalo

Mlada osječka yogina pokrenula crowfunding kampanju za odlazak na Bali

Mlada osječka yogina pokrenula crowfunding kampanju za odlazak na Bali

“Najveća sreća je pronaći ono za što osjećaš da si stvoren. Za mene je to yoga. Uskoro krećem na putovanje života koje počinje na Baliju, 200 satnom edukacijom za yoga učitelje s priznatom Meghan Currie. Za ispunjenje ovog sna prikupila sam i uplatila više od polovine sredstava, no za drugu polovicu mi treba vaša pomoć”, riječi su kojima počinje crowdfunding kampanja mlade osječke yogine Arijane Šmit.

Arijani je cilj prikupiti 3,630$ do kraja mjeseca putem platform Indiegogo. Trenutno je na 17% svoga cilja, a preostalo joj je još 20 dana. Budući da si kao učiteljica glazbenog nije mogla priuštiti takav put, morala je pronaći prečicu. “Inače sam osoba koja je uvijek igrala na sigurno. Međutim, ovo je nešto što sam osjetila da je veće od mene i odlučila sam se otvoriti za promjene. Nakon 4 godine sigurnog posla u školi uzela sam neplaćeno, ostavila kuću i studio i s all girl bendom preselila u Istru kako bi svakodnevnim gažama prikupila sredstva za Bali. Jako sam sretna što sam s preko 120 svirki skupila dovoljno za edukaciju. Osim glasnica ojačala mi je i volja za odlaskom kad sam dobila pismo u kojem me obavještavaju da sam od velikog broja kandidata baš ja primljena na prestižan Teacher Training. Zato odustajanje ne dolazi u obzir, samo skupljanje ostatka sredstava”, naglašava 27-godišnja Osječanka.

Što je Indiedogo i kako pomoći?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Indiegogo je internacionalna stranica za crowdfunding, odnosno prikupljanje donacija za određeni cilj. Osobe koje prepoznaju određenu priču i žele podržati projekt mogu donirati iznos po njihovoj želji na web adresi kampanje. Svi donatori za uzvrat dobivaju takozvane perkove odnosno dobra koju osoba koja pokreće kampanju nudi kao zamjenu za novac.
 
“Živimo u svijetu u kojem je uvaženo mišljenje da je tražiti novac loše, sramotno i da ga je uvijek premalo. Ipak, vjerujem da je obilje stalno u pokretu i sve što imam uvijek dijelim pa tako crowdfunding vidim kao odličan način za rađenje razmjene. “ kaže Arijana koja u zamjenu za određeni iznos nudi vođene meditacije, videozapise yoga satova za početnike i one nešto naprednije te individualne ili grupne treninge za donatore koji su iz Osijeka i Zagreba.

Izabrati neki od perkova i podržati ovu hrabru yoginu je vrlo lako, posjećivanjem Indiegogo web adrese na sljedećem linku klikom na button Back it i upisivanjem kartičnih podataka.

 “Ne mogu dočekati da transformativne lekcije teacher treninga s Meghan Currie koji ću pohađati podijelim sa svima. Ovo i je glavni razlog zašto bih išla na TT čiji je sam naziv Exquisite Metamorphosis – da učim, rastem, mijenjam, spoznajem i da sve kultivirano i integrirano ponesem sa sobom u svijet dijeliti.”

Više o kampanji saznaj na LINKU.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!