Lifestyle / Ostalo

Pink Panda otvara se sutra u Portanovi

Pink Panda otvara se sutra u Portanovi

Pink Panda u Hrvatskoj je gotovo sinonim pouzdane i brze internetske kupovine u području kozmetike. Zbog savršenog odnosa cijene i kvalitete za njima lude djevojke diljem svijeta, a od 2013. godine, kada su stigli u Hrvatsku priliku da ih isprobaju imale su i Hrvatice. Ali od sutra više neće morati čekati dostavu. Pink Panda otvara svoju prvu trgovinu… i to sutra… u Portanovi!

Ne možemo dočekati uživo vidjeti ponudu, ali zasigurno znamo da će se tu naći neki od najpopularnijih brendova na tržištu kao što su Revolution, NYX Professional Makeup, Nabla, Aura, Lovely i drugi. Veliko otvorenje najavljeno je za sutra, 11. listopada u 17:00 sati u Portanovi!

pink panda

A i zanimljiv vikend čeka nas u Portanovi. Za sada znamo tek da su za petak, 12. listopada svoj dolazak u ShoeBeDo u Portanovi i druženje s posjetiteljima najavili trenutno najpopularniji influenceri Nika Ilčić, Marko Vuletić, Paula Riss, Lorin Nukić, ali o svemu detaljnije saznat ćemo uskoro.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

PP Bigscreen 3

Osim toga, u petak, 12.10. u Luckia Casino dolaze ne jedan, nego čak četiri stand up komičara! Lajnap stand up comecy počinje u 21 sat, a ulaz je besplatan. I o ovom zanimljivom događanju više ćemo pisati uskoro.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!