Portanova: Stižu PJ MASKS, Nika Ilčić i Vitez bez konja

Portanova: Stižu PJ MASKS, Nika Ilčić i Vitez bez konja

portanova1010 1

Planetarno popularni PJ MASKS stižu u Portanovu! U subotu 6. listopada od 10 do 13 sati moći ćete se družiti s njima u trgovini Baby Center, a u nedjelju 7. listopada od 17 do 20 sati u Műlleru. Iskoristite jedinstvenu priliku i upoznajte Owlette, Catboya i Gekka u stvarnoj veličini!
Još jedna poznata ličnost bi će gošća u Portanovi ovaj vikend i to 6. listopada od 16 sati. Tisak Media organizira meet up s poznatom youtubericom i influencericom Nikom Iličić koja je se ‘skriva’ iza YouTube kanala naziva ‘xfabniksx’. Njezina popularnost mjeri se u stotinama tisuća pratitelja na društvenim mrežama, a svoja iskustva i priče „sa svog planeta“ otkriva u svojoj prvoj knjizi „Planet Nika - sve o meni što još niste znali“. Nika će potpisivati knjige i družiti se s obožavateljima!

portanova1010 3

A u nedjelju 7. listopada u 11 sati počastite se još jednom besplatnom predstavom u izvedbi Dječjeg kazališta iz Osijeka. Vitez bez konja je topla i duhovita priča o Vitezu bez Konja i Konju bez Viteza koji se uzajamno traže, jer su jedan bez drugog nepotpuni i nesretni. Na svome putovanju sreću zločeste Razbojnike, Zmajeve, Čarobnjake ali sve to ih ne sprječava da budu ustrajni u svojoj želji da pronađu istinskog prijatelja.

Ne zaboravite baciti pogled i na nove jesenske trendove kojih je Portanova prepuna, a koliko čujemo ni sniženja ne nedostaje.
Iskoristite ovaj vikend za druženje, zabavu i shopping u Portanovi!

portanova1010 2

RADNO VRIJEME: u ponedjeljak 8.10. Portanova radi prema redovnom radnom vremenu.

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja