Lifestyle / Ostalo

Osječanka najljepša mama u Hrvatskoj

Osječanka najljepša mama u Hrvatskoj

Šibenik je treću godinu zaredom između osamnaest finalistica odabrao najljepše mame. Finalistice su bile odabrane na tri regionalna izbora u Osijeku, Termama Tuhelj i Splitu - majke u dobi od 23 do 53 godina.



Najljepšim su proglašene Virovitičanka Ivana Štengl (kategorija od 23 do 39) i Osječanka Ines Novak (kategorija od 40 do 53). Brineta Ivana  slavila je u mlađoj kategoriji, a plavokosa Ines u dijamant kategoriji.

Dodijeljeno je i sedam lenti,  NMH elegancije je Branka Vrbanec iz Zaboka, fotogeničnosti Šibenčanka Ana Vukičević, NMH fashon Ljubica Radović iz Splita, najsimpatičnija je mama Maja Vincek iz Varaždina, najglamuroznija  Ankica Biondić iz Karlovca, lentu za stil dobila je Marijana Jaman iz Osijeka, a najlhepsa mama osobnosti Elizabeth Suzana Kozina iz Klisa.

miss mama 4

Natjecateljice su se predstavile u tri izlaza koja su se bodovala. U prvom izlazu natjecateljice su nosile haljine šibenske dizajnerice Đine Grbin te odgovarale na pitanja, u drugom izlazu predstavile svoje talente i vještine, a u trećem izlazu natjecateljice su nosile glamurozne toalete. Pobjednice u obje kategorije odabrao je žiri u sastavu gradonačelnik Željko Burić, dogradonačelnik Danijel Mileta i direktor Turističke zajednice Dino Karađole dizajnerica nakita i autorica kruna Ivana Slavica Vunić, Ivana Smoje - prva pratilja gospođe svijeta, bivša manekenka Zorica Landeka, suprug vlasnice licence Luigi Verdecchia, Maria Rita Baranović .- predstavnica generalnog talijanskog konzulata za Šibensko-kninsku županiju, Jelena Hendić - vlasnica portala Modni izazovi i Zoran Škugor poznati glazbeni menadžer. Lente su uručili šibenski gradonačelnik Željko Burić, dogradonačelnik Danijel Mileta i direktor Turističke zajednice Dino Karađole.
Vlasnica licence je Šibenčanka sa talijanskom adresom Maja Gnjdić Verdecchia.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izbor ljepote koji je prerastao u tradiciju ove godine kroz predstavnice iz cijele Hrvatske dokazao je koliko su mame svestrane, talentirane, britke u odgovaranju na pitanja, lijepe i njegovane, brižne i hrabre. Dokazale su kako su majke stup društva, snaga obitelji i ljepota u jednom. Iznenadile su nas svojim vještinama i spremnošću da savladaju osnovne hodanja po pisti, predstavljanja na pozornici, porukama koje nose snagu ovog posebnog izbora.

Sve veći broj suradnica bivših misica je uključeno u organizaciju te su se posebno iskazale na organizaciji regionalnih izbora.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!