Lifestyle / Ostalo

FEBIRE festival - velika biciklijada do Zlatne grede

FEBIRE festival - velika biciklijada do Zlatne grede

Savez sportske rekreacije „Sport za sve“ Osječko-baranjske županije u suradnji s Hrvatskim savezom sportske rekreacije „Sport za sve“ i Športskom zajednicom Osječko-baranjske županije, 9. rujna 2018. godine organizira 13. Hrvatski festival biciklističke rekreacije – FEBIRE.

FEBIRE se organizira po prvi puta u Osječko-baranjskoj županiji, a prvi dio festivala održan je 8. i 10. lipnja 2018. godine, kada su svoje vještine prezentirali naši najmlađi sugrađani, vrtićarci i osnovnoškolci te obitelji koje su na biciklima u pratnji turističkog vodiča obišle grad.

Nažalost, zbog vremenskih neprilika, centralnu biciklijadu (glavni dan festivala) bili su prisiljeni odgoditi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Centralni događaj festivala, biciklijada do Zlatne Grede, održat će se 9. rujna 2018. godine s polazištima iz Belišća (ispred Gradske uprave u Belišću u 10,00 sati), iz Osijeka (Trg Sv. Trojstva u 10,00 sati) te iz Belog Manastira (ispred Nastavno sportske dvorane Beli Manastir u 12,00 sati).

Pozivamo sve zainteresirane građane da  se pridruže na biciklijadi do Zlatne Grede, dožive ljepote Baranje i Kopačkog rita te se opuste na zajedničkom druženju u Zlatnoj Gredi.

Zainteresirani se mogu prijaviti na mjestu polazišta ili na sljedećem linku i https://www.facebook.com/febireosijek/

Biciklijada će se odvijati uz pratnju policije te servisnog vozila za bicikle.

Za sve sudionike, kao i za sve bicikle, osiguran je prijevoz do mjesta polazišta.

NAPOMENA:

Djeca do 14 godina starosti moraju imati zaštitnu kacigu.


Izdvojeno

Reci što misliš!