Lifestyle / Ostalo

Jesen u Baranji 2018. [PROGRAM]

Jesen u Baranji 2018. [PROGRAM]

Jesen u Baranji, manifestacija koji dugi niz godina okuplja zaljubljenike u gastronomiju, kulturu i tradiciju održat će se 8. i 9. rujna 2018.

Program počinje 8. rujna u 17:00 sati sajmom domaćih proizvoda lokalnih proizvođača i podjelom ribe, raznovrsnim programom za djecu ( radionice, tjelesne aktivnosti, animatori), te bogatom gastro ponudom. U natjecanju u kuhanju fiša očekuje se 200 kotlića, a organizatori se nadaju kako će ovo biti najveća fišijada do sada.

Nakon i prije proglašenja pobjednika za odličnu atmosferu pobrinut će se TS Garavi uz očekivani veliki koncert Maje Šuput.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vrijedne nagrade dodijelit će se za nekoliko kategorija, nagrade za najljepši stol, nagraditi će se  najstariji i najmlađi kuhar kao i najveselija ekipa.

Konjogojska udruga Baranja iz Branjinog Vrha u nedjelju 09.09.2018. s početkom u 10:00h organizira 9. smotru svatovskih zaprega na kojoj sudjeluju jahači iz cijele Hrvatske, a svoje vještine pokazat će u nekoliko kategorija: smotra zaprega, tekličko i tehničko jahanje, izbor najljepše zaprege i najboljeg jahača i jahačice.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!