Lifestyle / Ostalo

Back to school – vikend shopping s popustima, Zemlja bez granica, mala škola kuglanja u Portanovi

Back to school – vikend shopping s popustima, Zemlja bez granica, mala škola kuglanja u Portanovi

Teško u jedan naslov stane sve ono što vas ovaj vikend očekuje u najdražem shopping centru.



Zato krenimo redom… Za manje od dva tjedna zazvonit će prvo školsko zvono koje će obilježiti početak nove školske godine. Kako bi opremanje vašeg školarca bilo što bezbolnije, Portanova je pripremila Back2School vikend s popustima koji vas očekuje 25. i 26. kolovoza.  Iskoristite sjajne prilike za uštede koje će opremiti vas i vaše školarce sa svime što je potrebno kako bi početak rujna bio što bezbrižniji.

portanova2308 02

Dok su veliki u shoppingu, mali se mogu odlično zabaviti učeći štulati ili okretanjem pedala pripremiti zdravi voćni napitak. „Zemlja bez granica" je događaj koji provjereno organizira zabavne i edukativne radionice na oduševljenje djece, a i njihovih roditelja, a u subotu 25. kolovoza od 16 sati očekuje vas odlična uvertira u ovogodišnju manifestaciju upravo u Portanovi.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

portanova2308 03

Najmlađi će i u nedjelju imati priliku za odličnu zabavu u Portanovi. 26. kolovoza od 10 sati svu djecu u dobi između 10 i 15 godina očekuje Mala škola kuglanja u GBowlingu u Portanovi gdje će potpuno besplatno uz pomoć iskusnih instruktora moći savladati vještine ovog zanimljivog sporta.

portanova2308 04

I ne manje bitno… dok se u trgovinama još uvijek ljetne kolekcije prodaju po cijenama sniženima i do 70%, izlozi se pune novim neodoljivim kolekcijama za predstojeću jesen – zima sezonu što svakako provjerite.
Treba li vam još koji razlog za dolazak u Portanovu!? Mi bismo rekli ne!

  


Izdvojeno

Reci što misliš!