Lifestyle / Ostalo

Liberty Festival, Osijek - Teslacoin spaja zajednice kroz Blockchain, glazbu i sport

Liberty Festival, Osijek - Teslacoin spaja zajednice kroz Blockchain, glazbu i sport

True Tesla Technologies predstavlja zadnje detalje na ovogodišnji Liberty festivala koji će se održavati od 23. do 26. kolovoza 2018. godine u Osijeku.


Ovogodišnji festival bit će održan na streljani Pampas u Osijeku gdje su do sada održani mnogi glazbeni i sportski događaji. Osijek je oduvijek imao odličnu reputaciju kao destinacija, no nažalost mali je broj putovanja na sam istok Hrvatske, u regiju koja nudi nevjerojatnu količinu aktivnosti i znamenitosti za posjetiti, od kojih neke postoje već stoljećima.  

Baranja je odavno bila središte kulturnih promjena i transformacija koje su zapisane u povijesnim dokumentima. Mnoge su kulture ostavile svoje tragove i zaštitne znakove čvrsto u srži regije što čini Baranju vrlo jedinstvenom iz više razloga. Ideja organizatora Liberty Festivala je staviti ove kulturne vrijednosti u prvi plan te predstaviti najnovije ideje i mogućnosti održivog života.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Biciklistička utrka Liberty zajedno s Konferencijom Empower yourself, jedinstvena je mješavina zabavnih, kulturnih, obrazovnih i sportskih događaja. Središnja je tema ovogodišnjeg događaja  integracija tehnologije Blockchain u sve sfere života kako bi,  kroz dobrobit takvog transparentnog modela, poboljšali ekonomsku i održivu situaciju u našem svijetu.

Govornici koji dolaze iz cijelog svijeta kroz četiri će dana na predavanjima dijeliti svoja iskustva s Blockchainom. Također, desetine glazbenika koji će se okupiti pokazati će kako žive koristeći Blockchain, a pritom slijedeći svoje strasti. Svaka će večer biti ispunjena nizom glazbenika različitih glazbenih žanrova te će potrajati sve do kasnih sati.

DJ Sonic, slavni glazbenik s Ibize, koji će se pojaviti kao poseban gost festivala rekao je: "Izuzetno sam uzbuđen što ću biti dio prvog događaja koji uključuje zabavu, kulturu i glazbu, a inspiriran je Blockchainom. Podizanje svijesti na prednosti decentraliziranih sustava kao što je Blockchain neophodno je ako ćemo napredovati kao planet u pozitivnom smjeru i počašćen sam biti dio takvog događaja.“

Tijekom festivala održavat će se i biciklistička utrka Liberty čiji će sponzor biti Teslacoin koji će dodijeliti nagrade najboljim biciklistima i biti sponzor vlastitog tima. Ove godine utrka se održava u Hrvatskoj i Srbiji sa završetkom u Batini. Poslijepodnevna proslava planirana je u Memorijalnom kompleksu „Batinska bitka“ u Batini gdje će zvukovi Ibize zabavljati posjetitelje do ponoći. U nedjelju biciklisti će se naći u Bezdanu, u Srbiji, za početak utrke koja će krenuti iz Muzeja Batinske bitke.

Liberty Festival završit će u nedjelju 26. kolovoza uz glazbu na otvorenom s nizom DJ-a iz cijelog svijeta. Ulazak na nedjeljni događaj na Copacabani besplatan je za sve, a glazba će se svirati od 15.oo sati do ponoći. Pojedinosti o događaju možete pronaći na službenoj web stranici http://www.liberation.today


Izdvojeno

Reci što misliš!