Besplatni shopping za 25 posjetitelja ovaj vikend u Portanovi

Besplatni shopping za 25 posjetitelja ovaj vikend u Portanovi

Portos 507x338

Sezonska sniženja su na samom vrhuncu, popularno zvani drugi krug sniženja je na snazi i prava je šteta ne iskoristiti popuste, pogodnosti i akcije koje su pripremili trgovci u ovom popularnom shopping centru!

Razloga za dolazak u Portanovu ovaj vikend je ipak još i više! Svaki mjesec jedan vikend bude super sretan za ne tako mali broj slučajnih posjetitelja i kupaca na blagajnama trgovina Portanove. Svima dobro znana i omiljena maskota, popularni Portoš tada kreće u svoju akciju darivanja! Šetnjom po Portanovi slučajnim odabirom časti posjetitelje besplatnim shoppingom… a upravo vikend pred nama je takav vikend, a započinje danas!!!

1533282903006 telopHd 507x285

Saznajemo da će ovoga vikenda besplatnim shoppingom Portoš nagraditi ni manje ni više nego 25 slučajno odabranih posjetitelja! Vaš posao je samo doći u Portanovu, a sve ostalo stvar je čiste sreće… i Portoša! Nikad ne znate – možda baš vas na blagajni neke trgovine Portoš potapše po ramenu taman kada budete vadili novčanik da platite svoj račun! Ako se to dogodi, ništa ne brinite – Portoš plaća umjesto vas!

rad

Servisne informacije, radno vrijeme za blagdane i praznike:

U nedjelju 5.8. na Dan domovinske zahvalnosti trgovački centar Portanova radi prema redovnom radnom vremenu.
U srijedu 15.8. na blagdan Velike Gospe trgovine u trgovačkom centru Portanova ne rade dok 2. kat, kat zabave radi prema prilagođenom radnom vremenu. Detaljnije potražite na: www.portanova.hr

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja