Lifestyle / Ostalo

Portastična srijeda: Shopping s popustima, svake prve srijede u mjesecu

Portastična srijeda: Shopping s popustima, svake prve srijede u mjesecu

Prvi dan u kolovozu donosi i prvu srijedu u mjesecu, a to se ne propušta. Portastična srijeda u Portanovi je dan za najbolji shopping jer trgovci na taj dan nude dodatne fantastične popuste na svoju ponudu.



Zara, Pull&Bear, Bershka, Galileo, Stradivarius i Mass pripremili su ponudu sa do 60% popusta. Velikih do 70% popusta vas očekuje u trgovinama New Yorker, Jordie's, Springfield i Office shoes, a do 50% popusta vam nude Amadeus+, Shooster, Sinsay, Deichmann, Europa 92, Levi's, Sinsay, Tom Tailor i mnogi drugi. Zar već ovo što smo nabrojali nije dovoljan poziv za odlazak u Portanovu u srijedu 1. kolovoza!?

Profitirat ćete i shoppingom u Cicibanu koji nudi do 40% popusta, Mobia shopu i Women'secretu koji nude do 30% popusta, ali i shoppingom u Adidasu, Borovu, Nike shopu, Froddu ili Feriviju koji nude do 20% popusta, a kod većine se to odnosi i na već snižene kolekcije. A ne zaboravimo spomenuti i Dm koji nudi neodoljivu ponudu u vidu 15% popusta na za kupovinu iznad 200 kn.
Znači, dileme nema – vidimo se danas u Portanovi jer ovakve prilike se ne propuštaju!

Izdvojili smo ovdje samo dio današnje zanimljive ponude, a sve popuste koji vas očekuju ove Portastične srijede potražite na www.portanova.hr

portanova3107 2


Izdvojeno

Reci što misliš!