Lifestyle / Ostalo

Poklanjamo vam još četiri festivalske ulaznice za Ferragosto JAM 11!

Poklanjamo vam još četiri festivalske ulaznice za Ferragosto JAM 11!

Još su dva tjedna ostala  do  početka najvećeg glazbenog festivala u Slavoniji i Baranji - Ferragosto JAM-a, a mi vam poklanjamo još četiri festivalske ulaznice!

Od 1. do 5. kolovoza na Orahovačkom jezeru okupit će 50 izvođača raspoređenih na čak pet pozornica što predstavlja dosad najveći lineup u povijesti festivala.

Ljetna bezbrižna zabava na Orahovačkom jezeru počet će već u srijedu 1. kolovoza. Bombastično otvorenje Ferragosto JAM festivala upriličit će rock giganti scene Hladno pivo i trenutno najjači hip hop fenomen Krankšvester.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kompletan line-up po danima pogledajte OVDJE!

Ulaznice

Festivalske ulaznice u pretprodaji putem sustava ENTRIO se mogu kupiti po od 130 kn. Festivalske ulaznice posjetiteljima je omogućen ulaz na sve dane festivala, na sve stageve, besplatan kamp u prostoru predviđenom za to i besplatan prijevoz od kolodvora do jezera i natrag. Također u prodaji su i jednodnevne ulaznice po cijeni od 100 kuna.

Više informacija o festivalu saznaj na ferragostojam.com

[important title=]NAGRADNA IGRA (2. KRUG):

Još četvero sretnih čitatelja nagrađujemo s besplatnim festivalskim ulaznicama. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare ispod članka upisati samo svoje ime i prezime (pročitaj obavijest o zaštiti privatnosti). Sretne dobitnike izvlačimo u utorak 24. srpnja!

DOBITNICI:
Kristina Kostadinović
Janko Bernardić
Emilija Pavlović
Filip Zivcic[/important]

SiB.hr
FOTO: Samir Cerić Kovačević


Izdvojeno

Reci što misliš!