Lifestyle / Ostalo

Mladi Brođanin snimio video za svjetsku DJ zvijezdu

Mladi Brođanin snimio video za svjetsku DJ zvijezdu

Mladi, 22-godišnji Matej Matijević, od svoje 16 godine bavi se video produkcijiom, a prije nekoliko dana završio s režiranjem i montiranjem svog, za sad, najvažnijeg uratka. Naime, on je proteklo ljeto proveo na turneji s DJ Fedde Le Grandom i za njega snimio tour video.

“Prošlo ljeto sam ekskluzivno radio i snimao gotovo cijelu ljetnu turneju, najvažnije nastupe, za legendarnog dj-a, nizozemca Fedde Le Granda čiji su hitovi jedni od najpoznatijih u povijesti eletronske glazbe," kaže Matej i dodaje kako trenutno studira na jednom prestižnom privatnom fakultetu, a uz to se bavi video produkcijom i ovaj uspjeh bit će mu odskočna daska za budućnost.

Ranije je već radio za brojne poznate hrvatske klubove kao i za brojne, prije svega hip hop, zvijezde u Hrvatskoj poput Stoke, General Woo i ostalih.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Sa Fedde Le Grandom sam ostvario prvu suradnju u ljeto 2016. godine kada je nastupao u jednom od najboljih klubova na svijetu, dubrovačkom Revelinu. Tada sam radio za klub video produkciju te sam režirao, snimio i montirao video koji je po mnogima najljepša turistička razglednica iz Dubrovnika

Fedde čim je vidio video ostao je šokiran jer tokom snimanja je to bio samo neki klinac u nizu svih drugih po svijetu koji su mu radili videe i čekali svoju priliku. Objavio ga je sljedećeg dana na svim svojim društvenim mrežama gdje ga prati preko 3 miliona fanova i tu je počela moja svjetska priča na temelju koje me pozvao da radim baš za njega," u jednom dahu kaže Matej.

Prva službena gaža za njega je bila na Ultri Europe u Splitu 2017., a već sutradan privatnim avionom letili su na novi nastup na Maltu i brojne druge svjetske destinacije na kojima se i sam Matej osjećao kao svjetska zvijezda.

SiB.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!