Lifestyle / Ostalo

Ove subote na krovu Portanove pogledajte nesvakidašnji auto show

Ove subote na krovu Portanove pogledajte nesvakidašnji auto show

Prvi puta u našem gradu: Level Up - meet&style događaj koji okuplja sve auto entuzijaste na jednom mjestu - na krovu Portanove.

Svi zaljubljenici u automobile ove subote, 7. srpnja doći će na svoje budući se u Portanovi organizira posve nesvakidašnji auto show i nekoliko različitih natjecanja limenih ljubimaca.

Style natjecanje predstavlja natjecanje u ljepoti automobila gdje stručni te iskustveni suci ocjenjuju automobile i njegove preinake kroz kategorije poput kompletnog vanjskog izgleda (eksterijera), čistoće, boje, ovjesa, interijera pa čak i detalja poput ručice mjenjača i slično.

U isto vrijeme organizira se i DB drag natjecanje gdje pobjeđuje auto entuzijast s najjačim ozvučenjem u automobilu. Pobjednik DB drag kategorije pronalazi se putem specijaliziranih uređaja za mjerenje decibela unutar samog automobila.

A za one koji se ne pronalaze u navedene dvije kategorije osiguran je Meet, odnosno druženje na kojem će auto entuzijasti izložiti svoja vozila, a nezaobilazna tema ovakvih susreta razmjena iskustava u preinakama i "nabrijavanju" limenih ljubimaca.

Ali naravno da to nije sve. Osim natjecanja i prezentacije najatraktivnijih vozila, u subotu vas na krovu Portanove očekuje šaroliki glazbeni, plesni i zabavni program te puno nagradnih igara i iznenađenja u organizaciji Cars & Coffee: SiB i AK Slavonija.

Ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

Vidimo se na krovu Portanove u subotu 7.7. od 12 do 19 sati!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!