Lifestyle / Ostalo

Portastična srijeda još je bolja uz sezonska sniženja

Portastična srijeda još je bolja uz sezonska sniženja

Portastična srijeda se uz sezonska sniženja slaže kao šlag uz tortu.

Portanova je obojana bojama sezonskih sniženja, a trgovine su odlučile začiniti ionako povoljni shopping s dodatnim sjajnim popustima povodom prve srijede u mjesecu.

Do 50% popusta očekuje vas u trgovinama Bershka, Deichmann, Levi's, Office shoes, Pull&Bear, Stradivarius, Europa 92 i Zara, a u Massu i Springfieldu imate sjajnu priliku kupovati snižene artikle do čak 60%.

Dm vam nudi 15% popusta na kupovinu iznad 200 kn, u Cinestaru možete pogledati film za samo 22 kn, a u GBowlingu kuglati uz 50% popusta.

30% popusta iskoristite u Tom Tailoru, Triumphu, CCC trgovini ili Mobia shopu, a nemojte propustiti niti do 40% popusta u Ferivi sportu, ShoeBeDo, Skechers ili Nike trgovini.

A ako ste još uvijek u potrazi za savršenim kupaćim kostimom znajte da Calzedonia nudi do 50% popusta na dio asortimana, Lisca daje dodatnih 10% na već sniženi asortiman, a Women'secret 30% popusta na novu kolekciju.
Izdvojili smo ovdje samo dio današnje zanimljive ponude, a sve popuste koji vas očekuju ove Portastične srijede potražite na www.portanova.hr

R objava

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!