Poklanjamo vam festivalske ulaznice za Ferragosto JAM 11!

Poklanjamo vam festivalske ulaznice za Ferragosto JAM 11!

ferragosto jam jezero samir

Još je nešto manje od mjesec dana ostalo  do  početka najvećeg glazbenog festivala u Slavoniji i Baranji - Ferragosto JAM-a, a mi vam poklanjamo festivalske ulaznice!

Od 1. do 5. kolovoza na Orahovačkom jezeru okupit će 50 izvođača raspoređenih na čak pet pozornica što predstavlja dosad najveći lineup u povijesti festivala.

Ljetna bezbrižna zabava na Orahovačkom jezeru počet će već u srijedu 1. kolovoza. Bombastično otvorenje Ferragosto JAM festivala upriličit će rock giganti scene Hladno pivo i trenutno najjači hip hop fenomen Krankšvester.

Točan line-up za ostale dane još nije objavljen, ali poznato je da će još nastupiti velikani kao što su Pipsi, Let 3, Tram 11, TBF, Zabranjeno pušenje, Bad Copy, Šank, Gužva u 16-ercu, Jinxi, Mašinko, Bolesna braća i mnogi drugi. Kompletan line-up pogledaj OVDJE.

Ulaznice

Festivalske ulaznice u pretprodaji putem sustava ENTRIO se mogu kupiti po od 120 kn. festivalske ulaznice posjetiteljima je omogućen ulaz na sve dane festivala, na sve stageve, besplatan kamp u prostoru predviđenom za to i besplatan prijevoz od kolodvora do jezera i natrag.

Više informacija o festivalu saznaj na ferragostojam.com

NAGRADNA IGRA:

Četvero sretnih čitatelja nagrađujemo s besplatnim festivalskim ulaznicama. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare ispod članka upisati samo svoje ime i prezime (pročitaj obavijest o zaštiti privatnosti). Sretne dobitnike izvlačimo u ponedjeljak 16. srpnja!

DOBITNICI:
Martina Varga
Gabrijela Bilić
Ivan Magdika
Iva Lončarević

SiB.hr
FOTO: Samir Cerić Kovačević
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja