Lifestyle / Ostalo

Poklanjamo vam festivalske ulaznice za Ferragosto JAM 11!

Poklanjamo vam festivalske ulaznice za Ferragosto JAM 11!

Još je nešto manje od mjesec dana ostalo  do  početka najvećeg glazbenog festivala u Slavoniji i Baranji - Ferragosto JAM-a, a mi vam poklanjamo festivalske ulaznice!

Od 1. do 5. kolovoza na Orahovačkom jezeru okupit će 50 izvođača raspoređenih na čak pet pozornica što predstavlja dosad najveći lineup u povijesti festivala.

Ljetna bezbrižna zabava na Orahovačkom jezeru počet će već u srijedu 1. kolovoza. Bombastično otvorenje Ferragosto JAM festivala upriličit će rock giganti scene Hladno pivo i trenutno najjači hip hop fenomen Krankšvester.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Točan line-up za ostale dane još nije objavljen, ali poznato je da će još nastupiti velikani kao što su Pipsi, Let 3, Tram 11, TBF, Zabranjeno pušenje, Bad Copy, Šank, Gužva u 16-ercu, Jinxi, Mašinko, Bolesna braća i mnogi drugi. Kompletan line-up pogledaj OVDJE.

Ulaznice

Festivalske ulaznice u pretprodaji putem sustava ENTRIO se mogu kupiti po od 120 kn. festivalske ulaznice posjetiteljima je omogućen ulaz na sve dane festivala, na sve stageve, besplatan kamp u prostoru predviđenom za to i besplatan prijevoz od kolodvora do jezera i natrag.

Više informacija o festivalu saznaj na ferragostojam.com

[important title=]NAGRADNA IGRA:

Četvero sretnih čitatelja nagrađujemo s besplatnim festivalskim ulaznicama. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare ispod članka upisati samo svoje ime i prezime (pročitaj obavijest o zaštiti privatnosti). Sretne dobitnike izvlačimo u ponedjeljak 16. srpnja!

DOBITNICI:
Martina Varga
Gabrijela Bilić
Ivan Magdika
Iva Lončarević[/important]

SiB.hr
FOTO: Samir Cerić Kovačević


Izdvojeno

Reci što misliš!