Novi film, svaki dan: Provedite ljeto uz besplatne filmove na RTLplayu!

Novi film, svaki dan: Provedite ljeto uz besplatne filmove na RTLplayu!

rtlplay

Na RTL-ovoj online platformi moći ćete uživati u preko 60 fantastičnih filmskih naslova iz udobnosti vašeg doma ili na putovanju - bilo kad i bilo gdje!

Ljeto je kao stvoreno za romantiku i humor, no ponekad je ipak potrebno malo akcije, drame i intriga kako bi topliji mjeseci ostali zapamćeni, a sve to moći ćete doživjeti uz novu opciju RTLplaya – novi film, svaki dan!

Od 29. lipnja pa sve do 31. kolovoza na RTLplayu svaki će se dan prikazivati novi filmski naslovi potpuno besplatno, a filmovi će ostati online i nakon datuma objave.

Preko 60 poznatih filmova s vrhunskom glumačkom ekipom bit će dostupni svim korisnicima RTL-ove online platforme za gledanje besplatnog sadržaja. Od romantičnih komedija 'Put kući' i 'Waffle Street' s Dannyjem Gloverom, do drame 'Jesen života' s Cybill Shepherd i još mnogih drugih.

Mjesto i vrijeme gledanja filmova birate sami, a sve što trebate je prijaviti se na RTLplay, ukoliko već niste, te odabrati željeni sadržaj i uživati u njemu. A kako bi korisnici odabrani film uvijek imali nadohvat ruke te ga mogli pogledati doslovno i na plaži, postoji i RTLplay mobilna aplikacija za pametne telefone.

SiB.hr

Neka dugo, toplo ljeto uz besplatne filmove na RTLplayu započne!
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja