Malac genijalac i Portoš ovaj vikend u Portanovi

Malac genijalac i Portoš ovaj vikend u Portanovi

Malac genijalac telop

Portoš ovaj vikend slučajno odabranim posjetiteljima plaća račune, najmlađi sudjeluju u radionici mentalne aritmetike, a svi profitiraju od fantastičnih popusta.

Škola mentalne aritmetike Malac Genijalac uspješno realizira program kojim se od najranijeg razdoblja dječje sposobnosti stimuliraju na adekvatan način. Hikari 光 mentalna aritmetika revolucionaran je program kojim se uz upotrebu računaljke abakus (jap. Soroban) aktiviraju obje hemisfere mozga, čime se postiže pun moždani potencijal. Program daje izuzetne razvojne rezultate zahvaljujući fenomenalnoj japanskoj metodi koja je razvijena u suradnji s najpoznatijim svjetskim stručnjacima.

Škola Malac genijalac će vas upoznati s ovim programom i mogućnostima brzog računanja namijenjenog djeci od 4 do 12 godina u Portanovi, u subotu 9. lipnja od 17 sati.

Dok se najmlađi zabavljaju i uče s Malcem Genijalcem veliki mogu bezbrižno u shopping. Na svakom koraku dočekat će ih fantastične ponude i popusti – vjerojatno kao uvod u velika sezonska sniženja koja nas očekuju krajem ovoga mjeseca.  A osim toga, doznajemo da je ovaj vikend i Portoš ponovno u akciji!

telopHd

I ovaj puta Portoš će šetati Portanovom i častiti shoppingom nasumično odabrane kupce na blagajnama trgovina ovog shopping centra. Znači, ako idete ovih dana u Portanovu, a trebali bi, nemojte se iznenaditi ako baš vas Portoš potapše po ramenu taman kada budete vadili novčanik da platite račun. Ako se to dogodi, ništa ne brinite – Portoš plaća umjesto vas!

A već sljedeći vikend Portanova će biti domaćin 3×3 BASKET TOUR-a koji i ove sezone pohodi atraktivne lokacije brojnih hrvatskih gradova. U Osijeku to će biti  u Portanovi 15. lipnja na parkingu ispred centra.

FACEBOOK

Prijave za sve turnir su besplatne, a igrači se mogu jednostavno prijaviti na službenoj web stranici projekta www.basket-tour.com. Uz brojne utakmice koje karakterizira dinamična igra, a često i neizvjesne završnice, svi prisutni moći će uživati i u prigodnim natjecanjima kao što su trice, zakucavanja i poligoni za najmlađe. Ako već niste – zadnji je trenutak da počnete sa pripremama, napravite ekipu sa najdražim suigračima, prijavite se na turnir i pokažete koja je najbolja 3x3 ekipa u Osijeku!

Vidimo se u Portanovi!

  
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja