Lifestyle / Ostalo

Današnja portastična srijeda donosi sjajne popuste Portanovi

Današnja portastična srijeda donosi  sjajne popuste Portanovi

Danas je najbolji dan za shopping u Portanovi! Portastična srijeda – prva srijeda u mjesecu je dan koji donosi fantastične popuste i pogodnosti na kupovinu u trgovačkom centru Portanova, a ova u lipnju je posebno zanimljiva.



Portastična srijeda donosi popust od 20% u trgovinama Ferivi sport, Lisca, PittaRosso, ShoeBeDo, Shooster i Springfield, a 10% popusta u Top shopu, Mülleru te Froddo shopu. 30% popusta ćete pronaći u trgovinama Women'secret, Argentum i Tom Tailor, ali i na sve bicikle u Hervisu.

Ukoliko se odlučite za sportske aktivnosti, svakako dođite u GBowling jer vas samo danas očekuje kuglanje sniženo za čak 50%, a u Office shoes trgovini i Galileu iskoristite popust do 40% na dio asortimana.

Mass je pripremio popust od 50% za drugi, jeftiniji artikl, a sjajne popuste od 15% vam nude Magic baby, Baby center te dm za kupovinu iznad 200 kn, a Polleo sport za kupovinu iznad 400 kn.

Dobro pogledajte u kiosk Mobia, trgovinu Vitapur i Posteljinu.hr jer tamo ćete pronaći artikle snižene do vrtoglavih 70%!
Izdvojili smo ovdje samo dio današnje zanimljive ponude, a sve popuste koji vas očekuju ove Portastične srijede potražite na www.portanova.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!