Lifestyle / Ostalo

35 tisuća posjetitelja i Predsjednica na Pannonianu

35 tisuća posjetitelja i Predsjednica na Pannonianu

Najuzbudljivije natjecanje ekstremnih sportova Pannonian Challenge okupilo je najbolje svjetske sportaše u Osijeku, a ni predsjednica Republike Hrvatske nije propustila adrenalinski spektakl koji je ove godine posjetilo više od 35.000 posjetitelja.

Pannonian Challenge, osječki festival ekstremnog sporta i lude zabave priveo se kraju uz najveću posjećenost do sada i zavidnu produkciju, koji su ovaj festival upisali na mapu najbitnijih festivala ekstremnog sporta na svijetu. Najbolji svjetski sportaši u tri discipline - skate, inline i BMX okupljenim posjetiteljima pokazali su aktraktivne trikove, a koliko je na svjetskoj razini Pannonian Challenge važan festival govori činjenica da ga svake godine posjećuju najbolji svjetski vozači ekstremnog sporta. Jedan od njih je i najbolji BMX vozač svijeta Daniel Dhers  koji je već postao legenda festivala, a osječka publika uvijek ga dočeka s oduševljenjem.

FOTO INLINERI osvojili osječki skatepark

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

GALERIJA: Urban i M.O.R.T. rasplesali Vegu

GALERIJA: Rock'n'Roll tulum u Vegi uz Psihomodo Pop

GALERIJA: Brkovi u svom stilu raspametili Vegu

Od hrvatskih vozača istaknuo se miljenik osječke publike, BMX vozač Marin Ranteš koji je osvojio zlato na Prvenstvu Hrvatske te srebro na Pannonian Challengeu. Prvo mjesto i titulu najboljeg BMX vozača osvojio je Irek Rizaev, dok je Michael Beran zauzeo treće mjesto. U INLINE kategoriji na prvo mjesto popeo se Jacob Juul Petersen, drugo je zauzeo Roman Abrate, a na trećem mjestu našao se favorit osječke publike Tin Hadžiomerspahić. SKATE pobjednik 19. Pannonian Challengea je Timotej Lampe Ignjić kojega je na drugom mjestu popratio Antonio Peković, a na trećem mjestu Zsolt Karkossiak.

Festival je ove godine posjetilo čak 35.000 posjetitelja, što domaćih što stranih, a tome u prilog govori i kompletna popunjenost svih smještajnih kapaciteta u Osijeku. Festival nije propustila ni Predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, koja je tih dana imala ured u Osijeku. Predsjednica nije skrivala oduševljenje, ali ujedno i zabrinutost za vozače koji su radili trikove od kojih adrenalin raste, a dlanovi se znoje. Festival ekstremnog sporta pripremio je za posjetitelje i ekstremno dobru zabavu u sklopu glazbenog programa u Vegi, a koncerti Psihomodo Popa, Urbana & 4, Brkova i brojnih drugih izvođača bili su iznimno posjećeni.

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!