Lifestyle / Ostalo

Počinje Pannonian Challenge – festival koji izaziva ovisnost

Počinje Pannonian Challenge – festival koji izaziva ovisnost

Najuzbudljiviji i svjetski poznati festival urbanih sportova, Pannonian Challenge danas otvara svoja vrata za sve posjetitelje i ljubitelje ekstremnog sporta i dobre zabave.

Natjecanje će ponovno okupiti ponajbolje svjetske sportaše u tri kategorije ekstremnih sportova – INLINE, SKATE i BMX.  Pannonian Challenge će ove godine ugostit preko 300 vrhunskih sportaša koji će se natjecati za bogati nagradni fond.

Kao i svake godine, festival starta dobro poznatom izložbom action sport fotografija i partijem u Kazamatu. Uz Samira Kurtagića, jednog od osnivača Pannonian Challengea, koji će ove godine izložiti najbolje fotografije s prošlogodišnjih natjecanja, posjetitelji će moći vidjeti uratke dvojice fotografa koji uživaju u ekstremnoj fotografiji, Slavena Janđela i Marjana Radovića.  Ekipu će zabavljat poznati osječki DJ dvojac – Omer I Umbo. Ulaz na party je besplatan, a počinje u 20 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim što će svjetski poznata imena predstaviti svoja umijeća, publiku će također zabavljati i odličan glazbeni program, a ove godine na repertoaru su Psihomodo Pop, Urban & 4, Brkovi i brojni drugi koji će zasigurno osigurati odličnu zabavu i ludu atmosferu.

Uz buduće olimpijce i svjetski poznate vozače koji će svoje trikove na natjecanju izvoditi u najbolje opremljenom skate parku u ovom dijelu Europe, na ovogodišnjem Pannonianu održat će se Prvenstvo Hrvatske u BMX freestyle kategoriji. U sklopu BMX AMATER i BMX PRO natjecanja koje će se bodovati prema uobičajenim sudačkim pravilima, hrvatski će se natjecatelji boriti i za dodatnu rang listu na kojoj će se zbrojiti bodovi i upisati ime novog prvaka Hrvatske u BMX freestyle kategoriji.

Ulaz na sportski dio je potpuno besplatan, dok je ulaz na glazbeni dio samo 20kn, stoga za posjetitelje ne postoji nikakvo opravdanje jer neograničena zabava uz umijeća vrhunskih sportaša je svakako neizbježna.

Sve informacije vezane uz nadolazeći Pannonian Challenge pratite na službenoj stranici festivala: http://pannonian.hr/

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!