Lifestyle / Ostalo

Playstation FIFA turnir u Portanovi

Playstation FIFA turnir u Portanovi

Cjelodnevna natjecanja na Playstation konzolama, odličan shopping, humanitarna akcija, sve ovaj vikend u najdražem shopping centru.



U subotu 26. svibnja od 10 pa sve do 20 sati u Portanovi će se održavati natjecanja FIFA18 na Playstation 4 konzolama. Svi zainteresirani natjecanja će moći pratiti na velikom video zidu koji će biti postavljen na 1. katu u blizini Müllera, na prostoru koji će na jedan dan postati prava gaming arena.

64 prijavljena natjecatelja će iskušavati svoje vještine na minimalno 6 igraćih Playstation 4 konzola, a najbolji odlazi kući s glavnom nagradnom - Playstation 4 konzolom!

Osim što će se svi posjetitelji moći okušati u LOL, CSGO, CODWWII, PUBG, DRIVECLUB i drugim igrama, svi posjetitelji će imati priliku i zaigrati pikado ili stolni nogomet što znači da je zabava osigurana za sve.

Ormar svibanj 1

A osim turnira i odličnog shoppinga bez kojeg ne prolazi niti jedan posjet Portanovi, u subotu je u pripremi još jedna humanitarna akcija prikupljanja odjeće i obuće za potrebe korisnika Crvenog križa pod nazivom Otvori ormar, otvori srce. Kao i uvijek, sve se odvija na prizemlju Portanove u blizini panoramskog lifta. Ispraznite svoje ormare od suvišnih komada i pomozite onima koji nemaju. Akcija se održava u subotu od 10 do 12 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vidimo se u Portanovi!


Izdvojeno

Reci što misliš!