Lifestyle / Ostalo

Nakon 20 godina Gradski radio postaje Laganini FM

Nakon 20 godina Gradski radio postaje Laganini FM


Soundset nacionalna radijska grupa, koja se sastoji od 7 lokalnih članica: Soundset Plavi, Soundset Trsat, Soundset Giardini, Soundset Kult, Soundset Brod, Soundset Požega i Gradski radio Osijek mijenja svoje ime u Laganini grupu.

Sukladno tome, sve članice unutar grupe mijenjaju svoje nazive u Laganini FM , a Soundset nacionalna radijska grupa postaje Laganini grupa.

Lokalno radijske postaje možete i dalje slušati na istim frekvencijama (Gradski radio 99,1 MHz), a osim toga kanal Laganini digital možete slušati na novoj platformi u cijeloj Hrvatskoj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Budući da je Laganini FM prepoznat od strane slušatelja sa svojom jedinstvenom glazbenom bazom, odlučili smo napraviti rebranding cijele Soundset grupe kako bi pružili slušateljima što više dobre glazbe i još više se izdvojili od konkurencije," kažu u Laganini grupi.

Članice su glazbeno ujednačene i sve će biti glazbeno kombinirano u cilju obuhvaćanja targeta slušatelja Soundset grupe i lokalnog Laganini FM, prema realnim rezultatima istraživanja.

"Nakon 20 godina Gradski radio Osijek mijenja prezime i postaje Laganini FM Osijek. Punoljetni smo. Zreliji, pametniji i smireniji. Vaši dobri voditelji, omiljena glazba i prepoznatljive emisije," kažu u Laganiniju.

SiB.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!