Lifestyle / Ostalo

Osječki ambadadori mira kažu: ''Mir je moj đir''

Osječki ambadadori mira kažu: ''Mir je moj đir''

U sklopu projekta "Mir je moj đir" koji je provodila Dječja osječka kreativna kućica od rujna 2017. do svibnja 2018. godine uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva" nastao je glazbeni video spot "Mir je naš đir".

Tim povodom jučer je kod Školjke održan i prigodan program obilježavanja Svjetskog dana kulturne različitosti, dijaloga i razvoja u sklopu kojega je predstavljena pjesma i glazbeni video spot. Stihove za pjesmu "Mir je naš đir" napisali su Dječji ambasadori mira iz Dokkice i Anna Cormenier uz pomoć glazbenog voditelja Marijana Jovičića, a glazbeni aranžman potpisuju DJ Ian Hanks i Darko Ocvirk, profesor glazbene kulture.

Za pjesmu je snimljen i spot u kojem je sudjelovao i Plesni studio Wings. Kadrove za glazbeni video spot "Mir je naš đir" snimio je Mario Miloloža (BMF project) dok je autor montaže Igor Perković.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Projekt „Mir je moj đir“ imao je za cilj osnažiti učenike/ dječje ambasadore mira za stjecanje znanja i vještina za provedbu radionica nenasilne komunikacije i mirnog rješavanja sukoba te provedbu edukativne kampanje.

Projektom se iznjedrio tim od 17 aktivnih Dječjih ambasadora mira koji su postali dječji treneri nenasilne komunikacije i voditelji radionica nenasilne komunikacije u svojim školama.

http://www.youtube.com/watch?v=zO-g8boFi2M

Foto: Mario Miloloža/BMF

  

 


Izdvojeno

Reci što misliš!