Lifestyle / Ostalo

Mišić Mišo i Gymi pozvali djecu u tramvaju na DOBRO World cup

Mišić Mišo i Gymi pozvali djecu u tramvaju na DOBRO World cup

Nakon vrlo uspješne premjere igrokaza „Mišić Mišo i prijatelj Gymi“ u TC Portanova prošlog vikenda, koja je organizirana u kreativnoj suradnji s Igraonicom Moltonkom iz Osijeka, u okviru najave 10. izdanja Svjetskog gimnastičkog kupa koji će se ove godine održati 26. i 27. svibnja u dvorani Gradski vrt, u suradnji s GPP-om Osijek, održane su i dvije interaktivne tramvajske vožnje.

Igrokazi su održani u tramvaju koji je u subotu prijepodne ovaj put krenuo s Trga Ante Starčevića, a koji već neko vrijeme vozi ulicama Osijeka, za ovu prigodu ukrašen likom Tina Srbića, svjetskog prvaka u preči i jednom od najvećih zvijezda DOBRO World Cupa 2018.

U igrokazu su mladi putnici tramvaja i njihovi roditelji upoznali mišića Mišu, koji je upoznao kunu Gymija, maskotu DOBRO World Cupa, koji ga je uveo u svijet sporta i svijet gimnastike. Mališani, koji su tijekom dvije vožnje napunili GPP-ov tramvaj, mogli su kroz igru asocijacija naučiti neke od gimnastičkih elemenata i sprava. Na kraju igrokaza, Mišić Mišo i njegov prijatelj Gymi pozvali su djecu i njihove roditelje da 26. i 27. svibnja dođu u dvoranu Gradski vrt i pogledaju vrhunsku gimnastiku na DOBRO World Cupu. Također, svi mladi putnici tramvaja dobili su i prigodne poklone i ulaznicu za ovaj veliki sportski događaj u Osijeku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zadovoljstvo uspjehom ovoga zajedničkog projekta GPP-a Osijek i GD Osijek - Žita izvršnog organizatora Svjetskog gimnastičkog kupa, nije krila Sanja Mršo, voditeljica Službe marketinga GPP-a.

- GPP Osijek već nekoliko godina organizira Božićni i Uskrsni tramvaj, koji je odlično prihvaćen među našim sugrađanima. Ideja je stoga bila organizirati nešto slično i uoči DOBRO World Cupa, velikog sportskog događaja u našem gradu. Tijekom dva igrokaza, koji su održani za vrijeme vožnje jednoga kruga tramvajem od Trga Ante Starčevića, preko Željezničkog kolodvora i natrag na središnji osječki Trg, djeca su se mogla upoznati s korisnosti bavljenja gimnastikom. U ime GPP-a izražavam zadovoljstvo što je i ovaj igrokaz odlično prihvaćen i što smo ove godine sudjelovali u promociji Svjetskog gimnastičkog kupa u Osijeku.

Zadovoljstvo zbog uspjeha još jednog promotivnog događaja izrazila je Ivana Maltašić, koordinatorica aktivnosti DOBRO World Cupa 2018.

- U svrhu promocije ovogodišnjeg desetog po redu Svjetskog gimnastičkog kupa organizirali smo niz aktivnosti poput vježbanja na otvorenom, stvaranja najduže ljudske špage na svijetu kao i ovoga igrokaza Mišić Mišo i prijatelj Gymi, kojim smo naše najmlađe željeli upoznati s velikim sportskim događajem u Osijeku. Vrlo smo zadovoljni posjetom tijekom obje vožnje, a nadam se kako se s mladim Osječankama i Osječanima koji su nazočili igrokazu kako ove subote u GPP-ovom tramvaju tako i tjedan dana ranije u TC Portanova, vidimo i za tjedan dana u dvorani Gradski vrt.

Sve najave i novosti u svezi DOBRO World Cupa Osijek možete pratiti na www.osijekgym.com.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!