Portanova će ovaj vikend biti u znaku sporta i besplatnog shoppinga

Portanova će ovaj vikend biti u znaku sporta i besplatnog shoppinga

BDBS telop

Ovaj vikend Portanova je domaćin renomirane sportske konvencije Be Different Be Strong i to sedmu godinu za redom. Konvencija objedinjuje profesionalne i rekreativne sportaše koji iz godine u godinu imaju priliku upoznati svjetski poznate prezentere te uživati u vrhunskom sportskom i zabavnom sadržaju.

Projektom se želi pokrenuti i motivirati sve građane na vježbu, zdravi način života i donijeti novu kvalitetu u živote građana naše regije.
Projekt je započeo 2012. god i zamišljen je kao jednodnevna edukacija i već je prva godina pokazala veliki interes kako profesionalaca tako i građana rekreativaca, stoga je slijedeće godine projekt produžen na dva, a 2014. godine na tri dana, a obuhvatio je sve dobne skupine od vrtićke do umirovljeničke dobi.

Na ovaj veliki međunarodni događaj pozvan je svatko slobodnijeg duha i željan znanja i novina, a projekt je koncipiran tako da svatko može naći nešto za sebe (funkcionalni treninzi, joga, pilates, latino plesovi, zumba, step, kick boxing, kettlebell). Ulaznice se mogu kupiti na www.ticketshop.hr ili na ulazu na event.

Vidimo se 19. i 20. svibnja na 2. katu Portanove od 9:00 do 19.00 sati.

telopHd 1

A ovaj vikend i Portoš je opet u akciji! Šetat će Portanovom i častiti shoppingom nasumično odabrane kupce na blagajnama trgovina. Pa nije li to divno? Ako idete za vikend u Portanovu, a trebali bi, nemojte se iznenaditi ako baš vas Portoš potapše po ramenu taman kada budete vadili novčanik da platite račun. Ako se to dogodi, ništa ne brinite – Portoš plaća račun umjesto vas!

DDK svibanj

Ne zaboravite da u Portanovi možete najmanje jednom mjesečno napraviti i dobro djelo. U subotu 19.5. od 16 do 19 sati Gradsko društvo Crvenog križa Osijek i Klinički zavod za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek organiziraju redovnu akciju dobrovoljnog davanja krvi u Portanovi. Akcija se održava na prizemlju Portanove, u prostorima iza Info pulta. Podržite akciju i spasite nekome život!

Vidimo se ovaj vikend u Portanovi!

   
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja