Lifestyle / Ostalo

Slavonka i Baranjka oduševile žiri Zvjezdica

Slavonka i Baranjka oduševile žiri Zvjezdica

Julija Tomljanović, Nives Lazar i Lina Banić – tri su mlade dame koje su u petoj emisiji „Zvjezdica“ izborile polufinale.

Julija, 9-godišnja djevojčica iz Virovitice, ide u glazbenu školu i svira klavir, a najdraži bend joj je Vatra, no za predstavljanje pred žirijem ipak je odabrala pjesmu mlade Domenice „Vidi se iz aviona“. I – sudeći po ocjenama žirija – ispravno odlučila. Julija je dobila svih pet stolica te time osigurala a capella dio natjecanja.

SiB.hr

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

11-godišnja Nives Lazar iz Vardarca za svoj nastup je odabrala pjesmu „Korake ti znam“ Maye Sar i žiri „dirnula u dušu“. Nives je dobila pet stolica iako je Luka Nižetić tek u posljednjim sekundama izvedbe stisnuo zeleni gumb, a kasnije je objasnio da je to napravio samo kako bi naživcirao ostatak žirija. 

Julija, Lina i Nives su u a capella natjecanju bile s Gabrielom Žutić, najmlađom natjecateljicom u trećoj sezoni Zvjezdica te Lucijom Jagar, ali je žiri nakon dugog razmišljanja odlučio da su upravo Julija, Lina i Nives nove polufinalistice.

Još su samo dvije kvalifikacijske epizode „Zvjezdica“ ostale, što znači da se još šestero klinaca može izboriti za svoje mjesto u polufinalu. No, žiri u ovoj sezoni ima i pravo „wild carda“, odnosno, jednom kandidatu ili kandidatkinji može naknadno dati prolazak. Hoće li to i iskoristiti, gledatelji će vidjeti u nadolazećim emisijama „Zvjezdica“!

   

 


Izdvojeno

Reci što misliš!