Otvorenje trgovine Sinsay, najljepša mama, Gymi i Mišo ovog vikenda u Portanovi

Otvorenje trgovine Sinsay, najljepša mama, Gymi i Mišo ovog vikenda u Portanovi

Sinsay SS18 pressroom 002

Osječke rokerice, romantičarke, trendseterice i pobornice urbanog modnog izričaja ovog ljeta dolaze na svoje - jer omiljene kombinacije od sada mogu slagati u Sinsayu, poznatom modnom brandu namijenjenom mladima, ali i svima koji se tako osjećaju. U petak 11. svibnja svoja vrata Sinsay otvara u Portanovi. Očekuju vas pristupačne cijene i zanimljive dnevne, ali i večernje kombinacije za djevojke koje se ne boje eksperimentirati s modom.

Regionalni izbor za najljepšu mamu Hrvatske održat će se u subotu 12. svibnja u 18:30 sati u Lounge Baru Waldinger, na 1. katu Portanove. Nakon regionalnih izbora diljem Hrvatske, finalni izbor održat će se u Šibeniku 1. rujna. Cilj ovog natjecanja je da se osim ljepote žene nagradi i sama uloga majke koju ima u obitelji i društvu, promocija lokalnog bogatstva i običaja. Natjecanje je podijeljeno u dvije kategorije 23-39 godina i 40-53 godine, a osim dvije pobjednice (za svaku kategoriju) dodijelit će se još 6 lenti: za fotogeničnost, osobnost, eleganciju, glamour, fashion i simpatičnost. Podržite naše mame u subotu svojim dolaskom na ovo natjecanje.

Miss Mama

U nedjelju, 13. svibnja u 11 sati dovedite svoje mališane u Portanovu jer se za njih sprema super zabavni interaktivni igrokaz i trening za najmlađe pod nazivom „Mišić Mišo i prijatelj Gymi“. Sve to u suradnji s Gimnastičkim društvom Osijek – Žito, a povodom Svjetskog kupa u gimnastici koji će se održati od 24. do 27. svibnja u našem gradu.

Gymi

Uvod u kup je događanje u Portanovi - interaktivna priča o mišiću Miši koji je bio malo drugačiji od drugih miševa. Pun energije i zaigran, ali nesiguran, nestrpljiv i... nije imao prijatelja. Poznanstvo s Gymijem otvorit će mu novi svijet... svijet sporta i gimnastike. Očekuju vas i igre asocijacije gdje će najmlađi učiti o gimnastičkim elementima i spravama te trening za početnike - buduće gimnastičare.

Vidimo se ovaj vikend u Portanovi!

  
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja