Besplatan seminar na temu ´Dodaci prehrani kod sportaša´

Besplatan seminar na temu ´Dodaci prehrani kod sportaša´

Hrvatska udruga nutricionista i prijatelja nutricionizma za promicanje i očuvanje zdravlja „Balans“ Osijek, organizira još jedan besplatan seminar na kojemu će se govoriti o uporabi dodataka prehrani kod sportaša i svim opasnostima koje one izazivaju na ljudsko zdravlje.

 

Na seminaru će polaznici imati priliku izmjeriti svoju masu i odrediti mišićno i masno tkivo. Seminar  će se održati 29.06.2011. sa početkom u 16:30 sati, u prostorijama TERA poduzetničkog inkubatora, na Odjelu za matematiku u Osijeku (Trg Lj. Gaja 6). Molimo zainteresirane da se prijave na mobitel 097/7808 945 ili na mail Udruge Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript zbog ograničenosti prostora.

Udruga ima otvoreno individualno savjetovalište (Šetalište P. Preradovića 7, ambulanta dr Hečimović) gdje možete doći s konkretnim pitanjima za nutricionista (mag.nutr. Maja Gradinjan, mag.nutr. Andrea Gvozdanović, ing.preh.tehn. Nives Stojanović), bilo da ste sportaš, trudnica ili želite smanjiti/povećati tjelesnu masu.
Radno vrijeme: parnim datumima od 14:00 d0 19:00 i neparnim datumima od 08:00 do 13:00 sati.
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Utorak

Srijeda

Četvrtak