Lifestyle / Ostalo

Proslava 7. rođendana Portanove uz Maju Šuput

Proslava 7. rođendana Portanove uz Maju Šuput

Najbolja rođendanska zabava trajat će čak dva dana i to u subotu 21. i nedjelju 22. travnja, a nudi odličnu zabavu, popuste i nagrade iznenađenja.

Ako još niste, svakako si isplanirajte ovaj vikend posjetiti Portanovu budući da čak dva dana Portanova slavi rođendan, a kako to i doliči ovakvom shopping centru – budite sigurni da vas očekuje nezaboravan provod.

portanova rodjendan 02

U subotu 21. travnja već od 11 sati kreću zabavne cirkuske radionice u kojima pravi cirkus majstori podučavaju cirkuske vještine sve male i velike posjetitelje. Otprilike u isto vrijeme, u akciju kreće i Portoš koji slučajno odabrane posjetitelje častiti besplatnim shoppingom. Ni oni koji posjete Portanovu u poslijepodnevnim satima neće ostati uskraćeni za zabavne cirkuske performanse žonglera na štulama, kugli, monociklu i drugim ludim spravama, a prava poslastica sprema se od 21 sat kad na pozornicu u Portanovi stiže zabavna Maja Šuput koja će, sigurni smo, svojim koncertom zagrijati atmosferu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U subotu će trgovine u Portanovi raditi do 22 sata.

portanova rodjendan 01

Zabava se nastavlja u nedjelju 22. travnja kada će vas nasmijavati žongleri na štulama, balon majstor i vješti karikaturist koji će potpuno besplatno crtati smiješne portrete posjetitelja. Posebno iznenađenje je urnebesna Pikula Zipkaaa – zabavna živa lutka koja će svojim nastupom izmamiti svakome osmijeh na lice, a posebno najmlađima. Od 19 sati posjetitelji će se moći zasladiti rođendanskom tortom, ali i uloviti jednu od 100 kino ulaznica u kiši balona.

portanova rodjendan 04

I kao da to sve nije dovoljno samo po sebi - oba dana proslave rođendana sve posjetitelje očekuje SHOPPING S POPUSTIMA. Više o programu proslave rođendana potražite na www.portanova.hr.

   

  


Izdvojeno

Reci što misliš!