Lifestyle / Ostalo

Poklanjamo vam ulaznice za koncert Petra Graše u Osijeku!

Poklanjamo vam ulaznice za koncert Petra Graše u Osijeku!

U sklopu svoje aktualne turneje, Petar Grašo 5. svibnja stiže u Osijek, gdje će održati veliki koncert u dvorani Gradski vrt!

Nakon mnogih nezaboravnih trenutaka koje je zajedno sa svojom publikom proživio prošle godine, Petar Grašo s novim hitom Ako te pitaju, koji obara sve rekorde slušanosti, a primio je nagradu i za pjesmu godine, nastavlja  veliku koncertnu turneju. Dok se još priča o spektaklu u Areni Zagreb koja je, uz Spaladium Arenu, bila kruna glazbenikove bogate karijere, ali i nedavnom velikom koncertu u Rijeci, Grašina koncertna čarolija napokon stiže i u srce Slavonije, u Osijek.

Ulaznice su  puštene u prodaju po cijenama od 90,00 kn za parter i 110,00 kn za tribine, a dostupne su u u sustavu Ticketshop.hr i na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, od kojih ističemo ona u Osijeku: Dancing Bear Osijek, Trg Ante Starčevića bb, TISAK media Osijek II Gacka 10, te TISAK media Osijek Portanova, Svilajska 31a.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

[important title=]NAGRADNA IGRA:

Poklanjamo vam 10x1 ulaznicu za koncert! Za sudjelovanje u nagradnoj igi potrebno je u komentare upisati samo svoje IME I PREZIME ,a mi ćemo slučajnim odabirom izabrati deset sretnih dobitnika.

Dobitnici su: Martina Čerina, Tanja Lovrić,  Lea Dravinac, Josipa Pitinac, Nina Potočnjak, Josipa Jurić,  Ivona Vojnić, Marina Galinović, Marijana Zulim i  Matea Čabraja[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!