Club Exit: 10 godina Pullovera!

Club Exit: 10 godina Pullovera!

10godina pullovera

U subotu, 21. 4. 2018., održat će se jedinstveni glazbeno-vizualni spektakl povodom jubilarnog desetog rođendana osječkog punk benda Pullover.

Naime, ovaj osječki sastav svoj prvi koncert održao je 12. 4. davne 2008. godine u Donjem Miholjcu, u legendarnom klubu Katakomba, te je od tada izdao tri studijska albuma i devet video spotova.

Novi singl i video spot trebao bi izaći uz pokroviteljstvo diskografske kuće Croatia Records. Riječ je o obradi pjesme “Bilo bi dobro za tebe” pjevačice Kasandre.

Kao podrška nastupat će osječki bendovi Sistematski pregled te Gospodin Gorki. Riječ je o mladim nadama osječke alternativne scene. Pravu poslasticu pružit će DJ Barchach koji će  rasplesati širu publiku hrvatskim i stranim dance hitovima. Event Žvaljenje, u sklopu desetogodišnje proslave, trajat će do ranih jutarnjih sati.

Mjesto je održavanja popularni osječki klub “Exit”, a upad je simboličnih dvadeset kuna.

FB Event:
https://m.facebook.com/events/638884053170357

NAGRADNA IGRA:

Dvoje sretnih čitatelja vodimo besplatno na koncert! Za sduejlovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati samo svoje IME i PREZIME, a mi ćemo nasumično izabrati dva sretan dobitnika.

DOBITNICE:
Željka Knežević
Pavić Sabina

SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja